search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:31
MENU CLOSE

Τσακαλώτος: Είμαστε έτοιμοι για ρήξη (Video)

27.03.2015 11:49
Τσακαλώτος: Είμαστε έτοιμοι για ρήξη (Video) - Media

«Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι εμείς υποστηρίζουμε τον κόσμο της εργασίας, υποστηρίζουμε τους ανθρώπους που έχουν χάσει πάρα πολλά πράγματα από την προηγούμενη κατάσταση και ότι είμαστε έτοιμοι εάν δεν πάνε καλά τα πράγματα, για μία ρήξη» είπε ο υπουργός Διεθνών οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

 

«Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι εμείς υποστηρίζουμε τον κόσμο της εργασίας, υποστηρίζουμε τους ανθρώπους που έχουν χάσει πάρα πολλά πράγματα από την προηγούμενη κατάσταση και ότι είμαστε έτοιμοι εάν δεν πάνε καλά τα πράγματα για μία ρήξη» είπε ο υπουργός Διεθνών οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Εάν δεν πας σε μία ρήξη εάν δεν το έχεις ούτε ως ενδεχόμενο τότε θα σου περάσουν τα ίδια μέτρα, όπως γινόταν με τον κ. Σαμαρά» είπε ο κ. Τσακαλώτος μιλώντας στο Star και πρόσθεσε ότι «Εμείς δημιουργούμε σκοπίμως ασάφεια στους εταίρους μας γιατί πρέπει να ξέρουν ότι είμαστε έτοιμοι για μία ρήξη, αλλιώς δεν διαπραγματεύεσαι».

«Η ρήξη μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Ο κόσμος έχει κατανοήσει ότι η κυβέρνηση δεν έχει αποκλείσει τη ρήξη, αλλά  βασικός μας στόχος είναι το θετικό σενάριο» είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:31