search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:31
MENU CLOSE

Τελεσίγραφο Πανούση: Οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό-Να αποφασίσει ο Τσίπρας με ποιους θα πάει! (Video)

10.04.2015 18:22
Τελεσίγραφο Πανούση: Οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό-Να αποφασίσει ο Τσίπρας με ποιους θα πάει! (Video) - Media

Νέα συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αναμένεται να ανάψει… φωτιές. Απειλεί ακόμα και με παραίτηση ο Γιάννης Πανούσης, αν η κυβέρνηση δεν ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Νέα συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αναμένεται να ανάψει… φωτιές. Απειλεί ακόμα και με παραίτηση ο Γιάννης Πανούσης, αν η κυβέρνηση δεν ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Τα επεισόδια της Μεγάλης Τρίτης στα Εξάρχεια, φαίνεται πως αποτέλεσαν τη «σταγόνα» στο ποτήρι που ξεχείλισε. Ο Γιάννης Πανούσης με συνέντευξή του στη Real News, τονίζει ότι «οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό», καλεί τον πρωθυπουργό να αποφασίσει τώρα «με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει, ενώ απειλεί πως αν η θέση της κυβέρνησης δεν ξεκαθαριστεί άμεσα «η δική μου παρουσία δεν χρειάζεται».

Οι δηλώσεις Πανούση

Στη συνέντευξή του, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, λέει καθαρά και δίχως περιστροφές: «Οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό, για να επιχειρήσουν ένα νέο Δεκέμβρη του 2008, όσο και αν η υπόθεση Γρηγορόπουλου ήταν τελείως διαφορετική. Τα αιτήματα των καταληψιών, δεν είναι τα συνήθη. Είναι πολιτικά. Και η Πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες».

Μετά την εκτίμηση αυτή, καλεί τον πρωθυπουργό, να πάρει άμεσα θέση για το ζήτημα. «Ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα. Μόνο ο ίδιος ο πρωθυπουργός μπορεί να λύσει το πρόβλημα, ολοκληρώνοντας και επιβάλλοντας μια οριστική πολιτική γραμμή στο θέμα. Θα παίξει με το 4% των έξαλλων ή με το υπόλοιπο 32% που τον ψήφισε, τους σοβαρούς προοδευτικούς και συντηρητικούς πολίτες. Με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει, είναι το θέμα.» λέει ο Γιάννης Πανούσης, ο οποίος σε αντίθετη περίπτωση προειδοποιεί: «Αν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο υπουργείο. Ξέρω από βελούδινα διαζύγια.»

Το βίντεο των αντιεξουσιαστών από τα επεισόδια

Τον γύρο του διαδικτύου, κάνει εν τω μεταξύ βίντεο από τα επεισόδια της Μεγάλης Τρίτης στα Εξάρχεια, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ίδιοι οι αντιεξουσιαστές.

Σε αυτό, φαίνεται τόσο η βροχή των μολότωφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, όσο και το κάψιμο της ελληνικής σημαίας, που είχαν κρεμάσει οι ίδιοι στην είσοδο του Πολυτεχνείου, επί της Στουρνάρη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:31