search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:19
MENU CLOSE

Της έσπασε το κεφάλι σε πεζοδρόμιο και την πυροβόλησε γιατί ζήλευε (Photos)

20.04.2015 16:57
Της έσπασε το κεφάλι σε πεζοδρόμιο και την πυροβόλησε γιατί ζήλευε (Photos) - Media

Ένας άντρας χτύπησε 11 φορές το κεφάλι της συζύγου του στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια την πυροβόλησε πέντε φορές στο πρόσωπο. Το περιστατικό κατεγράφη από μια κάμερα ασφαλείας στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

 

Ένας άντρας χτύπησε 11 φορές το κεφάλι της συζύγου του στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια την πυροβόλησε πέντε φορές στο πρόσωπο. Το περιστατικό κατεγράφη από μια κάμερα ασφαλείας στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Αργότερα, ο 32χρονος Μίλτον Βιέιρα Σεβεριάνο ομολόγησε ότι σκότωσε την 29χρονη χορεύτρια και σύζυγό του, Σισέρα Άλβες, διότι ζήλευε όταν την κοιτούσαν άλλοι άντρες.

Για την ακρίβεια, ο 32χρονος αφού χτύπησε στο κεφάλι την σύζυγό του και την άφησε αναίσθητη, επέστρεψε σπίτι του για να πάρει το περίστροφό του και να την πυροβολήσει στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, έκλεψε το αυτοκίνητο μιας γειτόνισσας προσπαθώντας να διαφύγει. Τελικά, η αστυνομία τον συνέλαβε όταν τράκαρε το αυτοκίνητο και τώρα ο Σεβεριάνο αντιμετωπίζει την ποινή της φυλάκισης.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι βρέθηκαν 4 περίστροφα, ένα κυνηγετικό όπλο κι ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο στο αυτοκίνητο.

Μια γειτόνισσα, η 33χρονη Λέλιο Μάγια Πούγκα, περιέγραψε το περιστατικό: «Ήταν παντρεμένοι για τέσσερις μέρες μόνο όταν άκουσα έναν τρομερό τσακωμό στο διαμέρισμά τους. Εκείνος φώναζε και την κατηγορούσε, λέγοντάς της ότι ήταν πόρνη, και φώναζε ότι καλύτερα θα ήταν νεκρή. Ήξερα ότι κάτι απαίσιο θα συνέβαινε και τότε τα πράγματα ησύχασαν ώσπου άκουσα τους πυροβολισμούς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:15