search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:30
MENU CLOSE

Έκαψαν το αυτοκίνητο της αδερφής της Όλγας Κεφαλογιάννη

10.05.2015 11:13
Έκαψαν το αυτοκίνητο της αδερφής της Όλγας Κεφαλογιάννη - Media

Στόχος εμπρηστών έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου το αυτοκίνητο της αδελφής της  πρώην υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη.

 

Στόχος εμπρηστών έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου το αυτοκίνητο της αδελφής της  πρώην υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η οποία έρευνα την υπόθεση, άγνωστοι δράστες εισέβαλαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι το υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της Χριστίνας Κεφαλογιάννη, στην Κηφισιά και αφού περιέλουσαν το αυτοκίνητο της με βενζίνη, έβαλαν φωτιά.Εκείνη την ώρα, η Χριστίνα Κεφαλογιάννη, μητέρα 4 ανήλικων παιδιών, απουσίαζε από τη διώροφη μεζονέτα.

Από την πυρκαγιά, το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ η έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών απέτρεψαν την επέκταση της φωτιάς και σε άλλους χώρους του σπιτιού.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει ανάληψη για το συγκεκριμένο χτύπημα, αν και οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται  και στο χώρο των αντιεξουσιαστών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33