search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:19
MENU CLOSE

Το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Monopoly» στα Public

12.05.2015 14:11
Το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Monopoly» στα Public - Media

Παίξε το αγαπημένο σου παιχνίδι και γίνε ο Έλληνας Πρωταθλητής Monopoly που θα συμμετάσχει στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 

Παίξε το αγαπημένο σου παιχνίδι και γίνε ο Έλληνας Πρωταθλητής Monopoly που θα συμμετάσχει στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Τα Public και η Hasbro σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Monopoly που θα πραγματοποιηθεί στα καταστήματά Public σε έξι πόλεις της Ελλάδας.

Ο νικητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος θα λάβει μέρος στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Monopoly εκπροσωπώντας τη χώρα μας στη διοργάνωση που λαμβάνει χώρα κάθε 5-6 χρόνια, στο Μακάο της Κίνας.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 23 Μαΐου, στις 12:00 θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Monopoly, στο κατάστημα Public του The Mall Athens, της Τσιμισκή, της Πάτρας, του Βόλου, των Χανίων και των Ιωαννίνων.

Το Σάββατο 30 Μαΐου στις 12:00 οι νικητές των 6 πόλεων θα διαγωνιστούν στο Μεγάλο Τελικό στο Public Συντάγματος, όπου και θα αναδειχθεί ο Έλληνας Πρωταθλητής. Ο μεγάλος νικητής θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Monopoly στο Μακάο της Κίνας στις 7-9 Σεπτεμβρίου 2015, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής στο http://blog.public.gr/monopoly-tournament/ δηλώνοντας την πόλη όπου σας ενδιαφέρει να διαγωνιστείτε έως και τις 20 Μαΐου 2015. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:18