search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:19
MENU CLOSE

Απανθρωπιά για την τηλεθέαση – Απαράδεκτη φάρσα σε 13χρονη (Video)

14.05.2015 05:43
Απανθρωπιά για την τηλεθέαση – Απαράδεκτη φάρσα σε 13χρονη (Video) - Media

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο από ένα show στην Καμπότζη, οι υπεύθυνοι του οποίου είχαν τη «φαεινή» ιδέα να κοροϊδέψουν στον αέρα μια 13χρονη κοπέλα, που έχει να δει τη μητέρα της επτά ολόκληρα χρόνια.

 

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο από ένα show στην Καμπότζη, οι υπεύθυνοι του οποίου είχαν τη «φαεινή» ιδέα να κοροϊδέψουν στον αέρα μια 13χρονη κοπέλα, που έχει να δει τη μητέρα της επτά ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα, η 13χρονη Autumn Allen, η οποία ζει στην Καμπότζη δεν έχει δει τη μητέρα της από την ηλικία των 6 χρόνων αφού εκείνη έφυγε για τις ΗΠΑ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή για την Ημέρα της Μητέρας, όπου έπεσε θύμα μιας αν μη τι άλλο κακόγουστης φάρσας.

Το κορίτσι ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές εάν θα ήθελε να ξαναδεί τη μητέρα του και με δάκρυα στα μάτια απάντησε ότι αυτό θα ήταν ένα όνειρο το οποίο γίνεται πραγματικότητα.

Οι οικοδεσπότες του show Penh Chet Ort που σημαίνει ”Είτε σου αρέσει, είτε όχι”’ κάλεσαν στην σκηνή τη… «μητέρα» της μόνο που στην πραγματικότητα εμφανίστηκε ένας γνωστός στη χώρα κωμικός με το όνομα Chuop Rolin ντυμένος γυναίκα περιγελώντας τη μικρή…

Η παρουσιάστρια ρώτησε το 13χρονο κορίτσι εάν νόμιζε ότι όντως θα έφερναν τη μητέρα της στην εκπομπή με την Allen να απαντά χαμογελώντας νευρικά «δεν ξέρω».

Οι τηλεθεατές έσπευσαν να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι άνθρωποι της «ψυχαγωγικής» (;) εκπομπής και του καναλιού εξέδωσαν κατόπιν εορτής ανακοίνωση, όπου και ζήτησαν συγγνώμη…

Η Allen ζει στην Καμπότζη από την ηλικία των 6 ετών, όταν μετακόμισε μαζί με τους γονείς της στη χώρα λίγο πριν φύγει η μητέρα της. «Πριν φύγει μακριά με κράτησε σφιχτά, με φίλησε και μου είπε ότι θα με αγαπάει για πάντα», είπε η13χρονη.

Η μικρή συμπλήρωσε ότι έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την μητέρα της αρκετές φορές χωρίς όμως επιτυχία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:15