search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:54
MENU CLOSE

«Αλαλούμ» στη δίκη της Χρυσής Αυγής-Επίθεση «Πυρήνων» στους υπόδικους μπροστά στην αστυνομία

15.05.2015 09:10
«Αλαλούμ» στη δίκη της Χρυσής Αυγής-Επίθεση «Πυρήνων» στους υπόδικους μπροστά στην αστυνομία - Media

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε την ώρα που συνεδρίαζε η δίκη της Χρυσής Αυγής, και περνούσαν έξω από τον διάδρομο παράγοντες και κρατούμενοι των «Πυρήνων».

 

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε την ώρα που συνεδρίαζε η δίκη της Χρυσής Αυγής, και περνούσαν έξω από τον διάδρομο παράγοντες και κρατούμενοι των «Πυρήνων».

Κάποιοι από αυτούς που μετάγονταν στη διπλανή αίθουσα, άνοιξαν την πλαϊνή πόρτα του δικαστηρίου της Χρυσής Αυγής και χωρίς να προλάβουν να τους σταματήσουν οι αστυνομικοί, εκσφενδόνιζαν μπουκάλια τα οποία έπεφταν σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που κάθονταν στο σημείο εκείνο, φωνάζοντας: «φασίστες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες».

Χρειάστηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη για να τους σταματήσουν, ενώ ακολούθησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα, με τους συνηγόρους υπεράσπισης να δηλώνουν ότι δεν μπορούν να παραστούν, τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής να καλούν το δικαστήριο να αναλάβει τις ευθύνες του και παράγοντες της δίκης να φωνάζουν: «ντροπή δολοφόνοι, θα μας σκοτώσουν όλους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:53