search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:37
MENU CLOSE

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επιστρέφει ως Κόναν (Photos)

27.05.2015 11:15
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επιστρέφει ως Κόναν (Photos)  - Media

Πολλές επιστροφές για τον Σβαρτσενέγκερ. Μετά τον «Εξολοθρευτή» θα τον  δούμε και ως «Κόναν, ο Βάρβαρος». 

 

Μετά τον «Εξολοθρευτή» που θα βγει τον Ιούλιο στις αίθουσες, ο Άρνολτν Σβαρτσενέγκερ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και ως «Κόναν, ο Βάρβαρος». 

Τριάντα τρία χρόνια έχουν περάσει από την προβολή της θρυλικής ταινίας και η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να γυρίσει τη συνέχεια της, με τίτλο «Ο θρύλος του Κόναν» (Legend of Conan), με παραγωγό τον Κρις Μόργκαν.

Ο Μόργκαν που έγραψε και το «Furious 7», δήλωσε ότι «ο θρύλος του Κόναν θα είναι μια λογική προέκταση του χαρακτήρα της ταινίας του 1982, τριάντα τρία χρόνια αργότερα». Αποκάλυψε, επίσης, ότι τουλάχιστον τρεις χαρακτήρες από την προηγούμενη ταινία θα υπάρχουν και στη νέα.

Οι συνεργάτες της εταιρείας έχουν επισκεφτεί ήδη την Ισπανία και την Κολομβία, προκειμένου να επιλεγεί ο τόπος των γυρισμάτων, τα οποία θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Μιλώντας στο «TheArnoldFans.com», ο Σβαρτσενέγκερ δήλωσε ότι περιμένει να διαβάσει το τελικό σενάριο της ταινίας, ωστόσο, υπογράμμισε ότι τα πρώτα κείμενα που είδε, είναι απίστευτα καλογραμμένα. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα στα 67 μου χρόνια να με καλούν να παίξω σε ταινίες δράσης, είτε πρόκειται για τον «Εξολοθρευτή», είτε τώρα για τον «Κόναν». Αυτό είναι φανταστικό», δήλωσε ενθουσιασμένος. 

O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην ταινία  «Κόναν, ο Βάρβαρος» το 1982, σε σκηνοθεσία του Τζον Μίλιους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:37