search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:44
MENU CLOSE

Έβρεξε…ιπποπόταμους στη Γεωργία (Photos)

14.06.2015 09:11
Χαμός για ταινία με γκέι - Προπηλακισμοί και επιθέσεις στην πρεμιέρα (Videos) - Media

Πρωτοφανείς πλημμύρες στην πρωτεύουσα της Γεωργίας. Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ η τύχη πολλών άλλων αγνοείται μετά τις πλημμύρες που έπληξαν στη διάρκεια της νύκτας το Τμπιλίσι. Εικόνες καταστροφής παντού. 

 

Πρωτοφανείς πλημμύρες στην πρωτεύουσα της Γεωργίας. Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ η τύχη πολλών άλλων αγνοείται μετά τις πλημμύρες που έπληξαν στη διάρκεια της νύκτας το Τμπιλίσι. Εικόνες καταστροφής παντού. 

Οι πλημμύρες προκλήθηκαν από την υπερχείλιση του ποταμού Κούρα ο οποίος, έπειτα από πολλές ώρες καταρρακτώδους βροχόπτωσης, πλημμύρισε τους δρόμους, τις κατοικίες.

Δεκάδες οικογένειες υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, ενώ η ηλεκτροδότηση και η υδροδότηση έχει διακοπεί σε χιλιάδες νοικοκυριά στην γεωργιανή πρωτεύουσα, που έχει πληθυσμό 1,2 εκατ. ανθρώπων.

Ακόμα και τα άγρια ζώα το έσκασαν από τον ζωολογικό κήπο με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να τρέχουν να σωθούν και από τα ορμητικά νερά και από τα άγρια ζώα.

Λύκοι, λιοντάρια, αρκούδες, τίγρεις ιπποπόταμοι ξεχύθηκαν στους δρόμους. Κάποια ο στρατός αναγκάστηκε να τα σκοτώσει, ενώ κάποια άλλα αναζητούνται ακόμα. Τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη να βοηθήσουν τους κατοίκους.

Το μέγεθος της ζημιάς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:43