search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:15
MENU CLOSE

Μίμης Ανδρουλάκης: «Αλέξη, διώξε τον Βαρουφάκη και σχημάτισε κυβέρνηση εθνικής ανάγκης…»

04.07.2015 13:26
Ανδρουλάκης για ηγεσία ΚΙΝΑΛ: Οι λόγοι που ήμουν υποψήφιος το 2017 έχουν ενισχυθεί! (Video) - Media

«Ο κόσμος θα ψηφίσει ‘όχι’ σε μεγάλο ποσοστό ως αγανάκτηση απέναντι στη λανθασμένη πολιτική της ΕΕ»

 

«Ο κόσμος θα ψηφίσει ‘όχι’ σε μεγάλο ποσοστό ως αγανάκτηση απέναντι στη λανθασμένη πολιτική της ΕΕ» σχολίασε και επεσήμανε ότι «τελειώσαμε αν πάμε σε εκλογές το καλοκαίρι. Πρέπει να ειπωθεί από τον Τσίπρα η αλήθεια στο λαό και να παγώσουν οι ψευδαισθήσεις. Το ναι και το όχι δεν έχουν σημασία», είπε στον Αlpha 989 ο Μίμης Ανδρουλάκης.

«Είχα πει στον κ. Κορωνάκη, να πει στον Τσίπρα ότι αν δείξει υπερβολική εμπιστοσύνη στον Βαρουφάκη και αν τον κάνει υπουργό, το αργότερο σε 6 μήνες θα έχει βάλει ταφόπλακα στην πατρίδα. Ο Βαρουφάκης πίστευε ότι από τη στιγμή που θα κάνει χρεοκοπία στις 30 Ιουνίου, τρομοκρατημένη η Μέρκελ θα ‘ρθει να γονατίσει στον Βαρουφάκη. Τώρα είναι Αλέξη η τελευταία σου ευκαιρία, διώξε τον Βαρουφάκη, σχημάτισε κυβέρνηση εθνικής ανάγκης…», πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Τέλος, τόνισε ότι «πάμε για έναν τραγικό εθνικό διχασμό, όποτε υπήρξε διχασμός, υπήρξε καταστροφή» και υποστήριξε ότι «και τώρα ακόμα υπάρχει καιρός, δεν είμαι από αυτούς που λένε «φύγε παραιτήσου» αλλά πάρε πρωτοβουλία έστω και τελευταία στιγμή»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:15