search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:18
MENU CLOSE

Τα «άκουσε» ο Βαρουφάκης έξω από το εκλογικό τμήμα (Video- Photos)

05.07.2015 13:51
Τα «άκουσε» ο Βαρουφάκης έξω από το εκλογικό τμήμα (Video- Photos) - Media

Αντιμέτωπος με έναν εξαγριωμένο πολίτη ήρθε ο Γιάνης Βαρουφάκης βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο που ψήφισε στο Παλαιό Φάληρο.

Ο πολίτης τον ρωτούσε επίμονα.  “Έχετε βγάλει τα λεφτά στο εξωτερικό; Αυτός είναι ο λιτός βίος; Θέλετε να πάμε πιο κάτω στην τράπεζα να δείτε τι γίνεται με τις ουρές;”

 

Αντιμέτωπος με έναν εξαγριωμένο πολίτη ήρθε ο Γιάνης Βαρουφάκης βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο που ψήφισε στο Παλαιό Φάληρο.

Ο πολίτης τον ρωτούσε επίμονα. 

“Έχετε βγάλει τα λεφτά στο εξωτερικό; Αυτός είναι ο λιτός βίος; Θέλετε να πάμε πιο κάτω στην τράπεζα να δείτε τι γίνεται με τις ουρές;”

Ο Υπουργός Οικονομικών αφού τον ρώτησε το όνομά του,  του απάντησε: «Είμαστε η μόνη κυβέρνηση που σου δώσαμε τη δυνατότητα να μας καταψηφίσεις”.
Από την πλευρά του ο άνδρας απευθυνόμενος σε έντονο ύφος προς τον Γ. Βαρουφάκη του είπε: “Είμαι εξαγριωμένος, είμαι αγανακτισμένος, πάμε στη τράπεζα να δείτε τις ουρές”. 

Αλλά και μία ηλικιωμένη γυναίκα πλησίασε τον Γιάνη Βαρουφάκη την ώρα που εκείνος έμπαινε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να  του μιλά σε έντονο ύφος.

Πάντως,νωρίτερα την ώρα που ο Υπουργός Οικονομικών έφτανε στο σχολείο για να ψηφίσει κάποιοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01