search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:15
MENU CLOSE

Κακοποιούσε σκυλάκι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

20.07.2015 09:25
Κακοποιούσε σκυλάκι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα  - Media

 

Στη σύλληψη ενός 59χρονου άνδρα προχώρησαν χθες αστυνομικοί στη Νέα Ιωνία στον Βόλο,με την κατηγορία της κακοποίησης ζώου.

 

 

Στη σύλληψη ενός 59χρονου άνδρα προχώρησαν χθες αστυνομικοί στη Νέα Ιωνία στον Βόλο,με την κατηγορία της κακοποίησης ζώου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο 59χρονος χθες οδηγούσε το μηχανάκι του, στο Ελικοδρόμιο της Νέας Ιωνίας, κρατώντας από το λουρί το σκύλο του που έτρεχε πίσω από το όχημα και κάτω από εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες, αφού η θερμοκρασία εφθανε τους 34 βαθμούς. Όταν κάποια στιγμή το σκυλί εξαντλήθηκε, ο δράστης κατέβηκε από το μηχανάκι και άρχισε να τον σέρνει από το κολάρο για περίπου 200 μέτρα.

Μηνύσεις εναντίον του υπέβαλλε η αυτόπτης μάρτυρας αλλά και η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Βόλου «Κόσμος και Φύση» κ. Φλωρίκα Τσιρογιάννη και σήμερα ο δράστης οδηγείται στον εισαγγελέα Βόλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:09