search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:31
MENU CLOSE

Έβαλε το παιδί της, με σύνδρομο Down, στο πλυντήριο – Tο φωτογράφιζε και γελούσε (Photos)

22.07.2015 06:25
Έβαλε το παιδί της, με σύνδρομο Down, στο πλυντήριο - Tο φωτογράφιζε και γελούσε (Photos) - Media

Η λέξη «μητέρα» σίγουρα δεν της ταιριάζει. Όχι μόνο φωτογράφιζε το παιδί της μέσα στον κάδο του πλυντηρίου, αλλά μετά ανέβασε τις φωτογραφίες στο facebook

 

Η λέξη «μητέρα» σίγουρα δεν της ταιριάζει. Όχι μόνο φωτογράφιζε το παιδί της μέσα στον κάδο του πλυντηρίου, αλλά μετά ανέβασε τις φωτογραφίες στο facebook. Η Courtney Stewart, 21 ετών είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού με σύνδρομο down. Ζει στη Σκωτία στην πόλη Erskine. Το παιδάκι της είναι μόλις 2 χρονών και η Courtney, θεώρησε καλό να το βάλει μέσα στον κάδο ενός πλυντηρίου, να κλείσει το πορτάκι και να αρχίζει να το φωτογραφίζει. Στη συνέχεια ανέβασε τις φωτογραφίες αυτές στο facebook με διάφορα «εξυπνακίστικα» σχόλια που έκανε η ίδια. Τη φωτογραφία της επίσης συνόδευαν φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια.

Σχεδόν αμέσως εκατοντάδες χρήστες του facebook, γνωστοί αλλά και άγνωστοι της Courtney, άρχισαν να της επιτίθενται και δικαίως. Μάλιστα αρκετοί τηλεφώνησαν αμέσως στην αστυνομία και κατάγγειλαν το συμβάν. Στην φωτογραφία απεικονίζονταν ο μικρούλης κλεισμένος μέσα στον κάδο, και το χέρι της μητέρας του να κρατά τον κάδο κλειστό.

Σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί χτυπούσαν την πόρτα του σπιτιού της. Την ίδια στιγμή οι γείτονες είχαν βγει στις αυλές τους και άρχισαν να φωνάζουν και να ζητούν τη σύλληψη της μητέρας. Μάλιστα ένας είπε χαρακτηριστικά: «Ξέραμε ότι ο μικρούλης έχει σύνδρομο down, αλλά και να μην είχε, δεν μπορεί να βάζεις ένα δίχρονο μέσα στον κάδο και να κλείνεις την πόρτα και μετά να γελάς. Είμαστε σοκαρισμένοι»

Αμέσως μετά το περιστατικό η Courtney ανέβασε πάλι την ίδια φωτογραφία και έγραψε σε κείμενο: «Για όποιον τηλεφώνησε στην αστυνομία, να σας ενημερώσω ότι στη φωτογραφία δεν υπάρχει καμία κακοποίηση. Όσοι γνωρίζουν το παιδί μου θα ήξεραν ότι του αρέσει να μπαίνει στον κάδο του πλυντηρίου.»

Και τα σχόλια από κάτω συνέχισαν να είναι καυστικά. Μάλιστα μια γυναίκα της έγραψε: «Τι είναι αυτά που λες; Είσαι τρελή». Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Erskine, δήλωσε πως έγιναν αυστηρές συστάσεις στη μητέρα και πως την επόμενη φορά θα παρέμβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες για την φροντίδα του παιδιού. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:31