search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:28
MENU CLOSE

Τι είπαν στον Τσίπρα και εκείνος ξεκαρδίστηκε επάνω στα έδρανα; (Photos)

23.07.2015 05:54
Τι είπαν στον Τσίπρα και εκείνος ξεκαρδίστηκε επάνω στα έδρανα;  (Photos) - Media

Και ενώ η ένταση στο κοινοβούλιο χτυπούσε κόκκινο, ο Χρήστος Μαντάς κάτι ψιθύρισε στον πρωθυπουργό και εκείνος άρχισε να γελάει με την καρδιά του.

 

Και ενώ η ένταση στο κοινοβούλιο χτυπούσε κόκκινο, ο Χρήστος Μαντάς κάτι ψιθύρισε στον πρωθυπουργό και εκείνος άρχισε να γελάει με την καρδιά του. Ο Πρωθυπουργός μπήκε στην αίθουσα κάθισε στη θέση του και περίμενε από λεπτό σε λεπτό οπότε θα ξεκινούσε η ολομέλεια.

Έδειχνε καλοδιάθετος και συνομιλούσε με τους υπουργούς αλλά και με βουλευτές του κόμματος του.

Κάποια στιγμή τα έδρανα πλησίασε ο βουλευτής Χρήστος Μαντάς. Στάθηκε όρθιος μπροστά στον πρωθυπουργό και άρχισε να του μιλάει. Ο πρωθυπουργός αρχικά δεν άκουσε καλά, ανασηκώθηκε από τη θέση του και πέρασε το αριστερό του χέρι επάνω στους ώμους του κ. Μαντά.

Αυτό ήταν, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ένα χαμόγελο φάνηκε στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα και σχεδόν αμέσως, το χαμόγελο, έγινε γέλιο στα όρια του ξεκαρδίσματος. Δίπλα στον πρωθυπουργό καθόταν ο Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος άκουγε και εκείνος τον διάλογο.

Η καλή διάθεση του πρωθυπουργού, όμως χθες δεν ήταν εμφανής μόνο στο περιστατικό με τον κ. Μαντά. Λίγο νωρίτερα ο Πρωθυπουργός, στράφηκε στα δεξιά του προς τον κ. Τσακαλώτο και κάτι του είπε, πάλι χαμογελώντας. Ο Υπουργός Οικονομικών που εκείνη τη στιγμή κοίταζε το κινητό του, άρχισε να γελάει.

Ο πρωθυπουργός όμως φαίνεται χθες να ήταν σε καλή διάθεση. Κάποια στιγμή, σηκώθηκε και πλησίασε τον κ. Δραγασάκη. Κάτι του είπε και ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έσκασε και εκείνος στα γέλια. Έφερε το χέρι του μπροστά στο στόμα του, αλλά δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Δάκρυα έσταζαν από τα μάτια του, από τα γέλια. Έφερε το χέρι του και άρχισε να σκουπίζει τα μάτια του. Δαγκωνόταν να μην ξεκαρδιστεί στα γέλια 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:26