search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:53
MENU CLOSE

Στο Χίλτον για τη γνωριμία με το «κουερτέτο» Τσακαλώτος και Σταθάκης (Photos)

31.07.2015 08:04
Στο Χίλτον για τη γνωριμία με το «κουερτέτο» Τσακαλώτος και Σταθάκης (Photos) - Media

Το πρώτο τετ α τετ έχουν ο Γιώργος Σταθάκης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τους επικεφαλής των θεσμών στο ξενοδοχείο Hilton.

 

Το πρώτο τετ α τετ έχουν ο Γιώργος Σταθάκης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τους επικεφαλής των θεσμών στο ξενοδοχείο Hilton.

Η τετράδα των Ντέκλαν Κοστέλο (Κομισιόν), Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ), Ράσμους Ρέφερ (ΕΚΤ) και Νικολό Τζιαμαρόλι (ESM) θα δώσει μια «γεύση» των απαιτήσεων της στους δύο υπουργούς.

Πρώτος στο ραντεβού έφτασε ο επικεφαλής της μόνιμης αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Ελλάδα Γουές ΜακΓκρόου.

Στη συνέχεια, στις 9:53, έφτασε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος φαίνόταν μάλλον σκεπτικός. Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, έφτασε λίγα λεπτά αργότερα χαμογελαστός και ευδιάθετος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, με τα υψηλόβαθμα στελέχη του κλιμακίου των δανειστών αναμένεται να συζητηθούν τα δημοσιονομικά, αλλαγές στα φορολογικά και τα εργασιακά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:51