search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:39
MENU CLOSE

Σκάνδαλο με διαιτητή της Euroleague – Κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε να κλέβει (Video)

26.04.2024 19:34
matei-new

Σε μπελάδες έχει μπει ο διαιτητής της Euroleague, Ματέι Μπολτάουζερ, καθώς κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου του Βελιγραδίου τον κατέγραψε να κλέβει ένα άρωμα από τα duty free.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «republika.rs» ανέφερε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο και πιο συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι Παρτίζαν – Μονακό, μια κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου «Νίκολα Τέσλα» στο Βελιγράδι κατέγραψε τον Σλοβένο ρέφερι, Ματέι Μπολτάουζερ να κλέβει κολόνια αξίας 221 ευρώ.

Το βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα από την εν λόγω ιστοσελίδα, με τον διεθνή διαιτητή να συλλαμβάνεται από την αστυνομία αλλά να πληρώνει πρόστιμο ύψους 256 ευρώ και να μένει ελεύθερος: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω» ήταν η ατάκα του Μπολτάουζερ στην «republika.rs» που αποκάλυψε και το θέμα.

Έκτοτε, ο Σλοβένος διαιτητής «σφύριξε» κανονικά τα ματς της Euroleague, ενώ βρέθηκε την περασμένη Τρίτη (23/4) στο ΟΑΚΑ για το Game 1 των play off μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διαβάστε επίσης:

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Politico: «Όχι» από Ελλάδα και Ισπανία σε αποστολή αντιαεροπορικών συστημάτων στην Ουκρανία – Μάχη με τον χρόνο για το Κίεβο

Τηλεφώνημα Ερντογάν σε Αταμάν μετά την λεκτική επίθεση που δέχτηκε από μέλος της Μακάμπι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:35