search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:33
MENU CLOSE

Συνέλαβαν τα θύματα ληστείας!

01.08.2015 11:11
Συνέλαβαν τα θύματα ληστείας! - Media

Τα θύματα ληστείας συνέλαβε η αστυνομία στη Μυτιλήνη. Το περιστατικό συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στο ακριτικό νησί του Αιγαίου, όταν δύο Έλληνες επιτέθηκαν με χρήση όπλου σε άνδρα 51 ετών υπήκοο Συρίας με στόχο την ληστεία.

 
 
Τα θύματα ληστείας συνέλαβε η αστυνομία στη Μυτιλήνη. Το περιστατικό συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή «Κράτηγος» της Μυτιλήνης, όταν δύο Έλληνες επιτέθηκαν με χρήση όπλου σε άνδρα 51 ετών υπήκοο Συρίας με στόχο την ληστεία.
 
Ο 51χρονος Σύρος, όμως, με τη βοήθεια δύο συμπατριωτών του, κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τους ληστές και αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στις αρχές. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μυτιλήνης, μετά από άμεση κινητοποίηση συνέλαβε τους δύο επίδοξους ληστές σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ληστείας.
 
Το περιστατικό δεν τελείωσε με τη σύλληψη των επίδοξων ληστών. Η αστυνομία, συνέλαβε και τους Σύρους πρόσφυγες γιατί διαπίστωσε ότι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:33