search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:33
MENU CLOSE

Καρέ καρέ, η στιγμή της έκρηξης στην Κίνα- Έγινε η νύχτα μέρα- Στους 44 οι νεκροί (Video & Photos)

13.08.2015 05:55
Κομπογιαννίτης έβαλε βεντούζες σε γνωστή ηθοποιό και εκείνη έπαθε βαριά εγκαύματα στο κορμί της (Σκληρές εικόνες)  - Media

Ο τραγικός κατάλογος συνεχώς μεγαλώνει. Οι τραυματίες ξεπερνούν τους 400. Αγνοούνται 36 πυροσβέστες

 

Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες Τετάρτη σε αποθήκη στην πόλη Τιαντζίν της βόρειας Κίνας έφθασε τους 44, όπως μετέδωσαν πριν από λίγο τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα σήμερα η κρατική τηλεόραση, εννέα πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε όταν πήρε φωτιά ένα φορτίο με εκρηκτικά μέσα στην αποθήκη όπου φυλάσσονταν με αποτέλεσμα να σημειωθούν δύο ισχυρές εκρήξεις. Ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται σε περίπου 400.

Η Τιαντζίν, που απέχει 140 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Πεκίνου, είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, με 15 εκατομμύρια κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2013.

Την ίδια στιγμή ανεστάλη η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην αποθήκη καθώς δεν είναι σαφές το ακριβές περιεχόμενό της και η ποσότητα των “εύφλεκτων υλικών” που βρίσκονται στους χώρους της, αναφέρει ανακοίνωση της τοπικής κυβέρνησης.

Νωρίτερα σήμερα, το τηλεοπτικό δίκτυο Beijing News μετέδωσε ότι οι αρχές έχουν χάσει επαφή με 36 πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι πρώτη έκρηξη είχε ένταση και ισχύ 3 τόννων του εκρηκτικού ΤΝΤ ενώ η δεύτερη, 21 τόννων ΤΝΤ. 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:33