search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:56
MENU CLOSE

Γεροβασίλη: Η κ. Κωνσταντοπούλου έχει το δικό της τρόπο ο οποίος κρίνεται (Video)

13.08.2015 06:35
Γεροβασίλη: Η κ. Κωνσταντοπούλου έχει το δικό της τρόπο ο οποίος κρίνεται (Video) - Media

«Είναι ορατή σε όλους η δυσαρμονία στη σχέση κυβέρνησης – κοινοβουλίου», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

 

Καρφί για τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου πέταξε η Όλγα Γεροβασίλη, δηλώνοντας ότι είναι σαφές ότι υπάρχει δυσαρμονία ανάμεσα στις σχέσεις κυβέρνησης και λειτουργίας του κοινοβουλίου.

«Οι σαφείς τοποθετήσεις δεν επιδέχονται ερμηνειών. Είναι σαφές ότι έχει (σ.σ. η κα Κωνσταντοπούλου) μια διαφορετική αντίληψη. Δημιουργείται μια δυσαρμονία στην σχέση της κυβέρνησης με την λειτουργία του κοινοβουλίου. Είναι ορατή σε όλους αυτή η δυσαρμονία. Η κα Κωνσταντοπούλου προσπαθεί να ακολουθήσει τον κανονισμό της βουλής και αυτό το κάνει με τον δικό της τρόπο. Εκτιμά ότι αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει στο ελληνικό κοινοβούλιο. Είναι πως εκτιμά κανείς το επείγον. Η κα Κωνσταντοπούλου έχει τον δικό της τρόπο ο οποίος κρίνεται», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας στο Mega.

«Γνωρίζουμε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίσουν, αλλά αυτά τα ζητήματα διαφοροποίησης θα τα λύσει το συνέδριο», σημείωσε.

Για τη συμφωνία παραδέχθηκε ότι «έχει υφεσιακά μέτρα», εξηγώντας πως «από τη στιγμή που επιλέξαμε την ευρωπαϊκή πορεία, προφανώς δεν μπορεί να υπάρξει καλή συμφωνία. Έχουμε κάνει υποχωρήσεις από το προεκλογικό πρόγραμμά μας για να αποφύγουμε τα χειρότερα».

Για την αριστερή αντιπολίτευση που αναπτύσσεται δήλωσε: «Θα είναι μεγάλη πληγή εάν αποχωρήσει η Αριστερή Πλατφόρμα για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι για την ελληνική κοινωνία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:55