search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:45
MENU CLOSE

«Οι γυναίκες φοβούνται να κάνουν σεξ μαζί μου» λέει με παράπονο ο πιο «προικισμένος» άνδρας του κόσμου

31.08.2015 10:53
«Οι γυναίκες φοβούνται να κάνουν σεξ μαζί μου» λέει με παράπονο ο πιο «προικισμένος» άνδρας του κόσμου - Media

«Μόλις πέφτουμε στο κρεβάτι και ξεντύνομαι με βλέπουν, τρομάζουν, βάζουν τα κλάματα, ντύνονται και φεύγουν»

 

Ο Roberto Esquivel Cabrera, είναι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος. Κάποιοι στη θέση του μπορεί να έλεγαν ότι θα ήταν ευτυχισμένοι, αλλά ο 52χρονος Roberto, είναι δυστυχισμένος. Έχει καταγραφεί ως ο πιο «προικισμένος» άνδρας στον κόσμο, αλλά ο ίδιος λέει ότι πρόκειται για κατάρα.

Το μόριο του έχει μήκος κοντά στο μισό… μέτρο. Για την ακρίβεια 45,974 εκατοστά. Οι φίλοι του για να κάνουν πλάκα τον φωνάζουν «ανακόντα», αλλά ο Roberto, μέσα του λυπάται. Ζει στο Μεξικό στην πόλη Coahuila.

Είναι μόνος στη ζωή αφού αν και σούπερ προικισμένος, καμία γυναίκα δεν αντέχει να κάνει σεξ μαζί του. «Ναι φλερτάρω και όταν έρθει η στιγμή να κάνουμε σεξ» θα πει «και ξεντύνομαι, μόλις με βλέπουν στην καλύτερη θα μου ζητήσουν συγνώμη και θα σηκωθούν να φύγουν. Μου έχει τύχει να βάλουν και τα κλάματα».

Το πέος του φτάνει μέχρι το γόνατο του και ο ίδιος δυσκολεύεται να ντυθεί. Πρόσφατα έκανε αίτηση στις υπηρεσίες Πρόνοιας της περιοχής του να ενταχθεί στον κατάλογο για φαγητό και κοινωνικές παροχές, αφού του είναι δύσκολο όχι μόνο να εργαστεί αλλά και να περπατήσει.

Εξετάστηκε από γιατρούς το νοσοκομείου της πόλης Saltillo, οι οποίοι επιβεβαίωσαν το εξής. Από 45,974 εκατοστά, μόνο τα 16 είναι ανδρικό όργανο. Τα υπόλοιπα είναι δέρμα το οποίο θα μπορούσε να αφαιρεθεί. Ο ίδιος όμως το αρνείται μέχρι τουλάχιστον να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Πάντως αυτή τη στιγμή βρίσκεται δίχως δουλειά και μένει σε ένα διαμέρισμα με τα άλλα τρία του αδέλφια. Ο ίδιος σκέφτεται να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή του, μια αυτοβιογραφία του όπου θα ξεκινάει από τα παιδικά του χρόνια, θα αναφέρεται στην καριέρα που θα έκανε στις ΗΠΑ, εάν δεν τον απέλαυναν επειδή είχε μπει παράνομα, στις γυναίκες που είχε και που δεν είχε και φυσικά στην «προίκα» της φύσης.

Το όνομα του βιβλίου θα είναι El Sordido Pudor, ή αλλιώς σε μια ελεύθερη μετάφραση, ή άθλια συστολή…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:45