search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:44
MENU CLOSE

Φωτόπουλος: Παραμένω στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑΕ, δεν κατεβαίνω στις εκλογές

09.09.2015 08:57
Φωτόπουλος: Παραμένω στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑΕ, δεν κατεβαίνω στις εκλογές - Media

Δεν θα είναι υποψήφιος με τη Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη ο Νίκος Φωτόπουλος.

 
 

Δεν θα είναι υποψήφιος με τη Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη ο Νίκος Φωτόπουλος.

Ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ ξεκαθάρισε πως, παρά το γεγονός ότι του έγινε σχετική πρόταση, «μέχρι να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της επίθεσης που γίνεται στις Διοικήσεις της ΔΕΗ, στο Συνδικάτο και σε εμένα προσωπικά προκειμένου να μπορέσουν να διαλύσουν και να ξεπουλήσουν την Επιχείρηση του ελληνικού λαού, δε θέλω να είμαι υποψήφιος σε καμιά θέση που έστω και μία στο εκατομμύριο μπορεί να στοχοποιήσει εκτός από εμένα και τη Λαϊκή Ενότητα».

Σημειώνει ωστόσο ότι συμμετέχει στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑΕ, θέση από την οποία θα συμμετάσχει στον προεκλογικό αγώνα.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Φωτόπουλου:

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων προκειμένου να επιβεβαιώσω κατά πόσο αληθεύουν οι πληροφορίες για το αν θα είμαι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας, έχω να δηλώσω τα εξής:

Είναι αλήθεια ότι εδώ και μέρες μου έγινε πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας.

Αφού όμως ευχαρίστησα τους συντρόφους μου για την τιμητική πρόταση που μου έκαναν, χωρίς δεύτερη σκέψη, από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα ότι μέχρι να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της επίθεσης που γίνεται στις Διοικήσεις της ΔΕΗ, στο Συνδικάτο και σε εμένα προσωπικά προκειμένου να μπορέσουν να διαλύσουν και να ξεπουλήσουν την Επιχείρηση του ελληνικού λαού, δε θέλω να είμαι υποψήφιος σε καμιά θέση που έστω και μία στο εκατομμύριο μπορεί να στοχοποιήσει εκτός από εμένα και τη Λαϊκή Ενότητα.

Πρώτα θα κλείσει η υπόθεση της παραπομπής μου, που γίνεται μαζί με άλλους 48 συναδέλφους όλων των Διοικήσεων της ΔΕΗ και της ΓΕΝΟΠ από το 1999, υπόθεση για την οποία ο κ. εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή μου από όλες τις κατηγορίες, και μετά θα συμμετάσχω από οποιαδήποτε θέση μπορώ να βοηθήσω περισσότερο και καλύτερα.

Ένας δεύτερος λόγος, που με σεβασμό, δεν αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση των συντρόφων, είναι γιατί δεν ήθελα να περάσει από το μυαλό οποιουδήποτε πολίτη που δεν με ξέρει ότι με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΛΑΕ μπορεί να επιζητώ την οποιαδήποτε κάλυψη.

Ανήκω σε αυτούς που πάντα έβγαιναν στο ξέφωτο και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω χωρίς να εξετάζω πρώτα αν έχω τα νώτα μου καλυμμένα.

Για εμένα αυτή τη στιγμή εκείνο που προέχει είναι ο εκλογικός αγώνας και η αναγκαιότητα η ΛΑΕ να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Εγώ έτσι κι αλλιώς συμμετέχω στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑΕ και από τη θέση αυτή θα δώσω το ίδιο δυνατά τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις με όλους τους συναγωνιστές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:41