20/07/2019 11:40:06
24.9.2009

Πήρε τη Διπλάρειο η νομαρχία…

Πήρε τη Διπλάρειο η νομαρχία… - Media

Τη δυνατότητα ενοικίασης της Διπλάρειου Σχολής, στην πλατεία Θεάτρου,  για  όσα χρόνια επιθυμεί απέκτησε η νομαρχία με την τροπολογία που υιοθέτησε στον τελευταίο νόμο της κυβέρνησης ο Π. Παυλόπουλος.  Είναι το πρώτο μέρος της άλλης ανάπλασης, με την παραχώρηση του οικοπέδου της νομαρχίας στον ΟΣΚ  για την κατασκευή  νηπιαγωγείου στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Ο νόμος 3801/2009 αναφέρει  πως «δεν απαιτείται δημοπρασία όταν η μίσθωση αφορά ακίνητα εθνικών κληροδοτημάτων, τα οποία εποπτεύονται από το Δημόσιο, καθώς και ακίνητα κοινωφελών σωματείων ή ιδρυμάτων ή κερδοσκοπικού χαρακτήρα». «Στην περίπτωση αυτή η μίσθωση συνάπτεται με απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, η οποία λαμβάνεται με πλειοψηφία των δύο τρίτων του συνόλου των μελών του».  Τώρα απομένει να τηρήσει τη δέσμευσή του ο νομάρχης της Αθήνας Γιάννης Σγουρός και να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον ΟΣΚ, ώστε να κτιστεί το νηπιαγωγείο…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.