search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:16
MENU CLOSE

Πήρε τη Διπλάρειο η νομαρχία…

24.09.2009 18:42
Πήρε τη Διπλάρειο η νομαρχία… - Media

Τη δυνατότητα ενοικίασης της Διπλάρειου Σχολής, στην πλατεία Θεάτρου,  για  όσα χρόνια επιθυμεί απέκτησε η νομαρχία με την τροπολογία που υιοθέτησε στον τελευταίο νόμο της κυβέρνησης ο Π. Παυλόπουλος.

Τη δυνατότητα ενοικίασης της Διπλάρειου Σχολής, στην πλατεία Θεάτρου,  για  όσα χρόνια επιθυμεί απέκτησε η νομαρχία με την τροπολογία που υιοθέτησε στον τελευταίο νόμο της κυβέρνησης ο Π. Παυλόπουλος.  Είναι το πρώτο μέρος της άλλης ανάπλασης, με την παραχώρηση του οικοπέδου της νομαρχίας στον ΟΣΚ  για την κατασκευή  νηπιαγωγείου στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Ο νόμος 3801/2009 αναφέρει  πως «δεν απαιτείται δημοπρασία όταν η μίσθωση αφορά ακίνητα εθνικών κληροδοτημάτων, τα οποία εποπτεύονται από το Δημόσιο, καθώς και ακίνητα κοινωφελών σωματείων ή ιδρυμάτων ή κερδοσκοπικού χαρακτήρα». «Στην περίπτωση αυτή η μίσθωση συνάπτεται με απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, η οποία λαμβάνεται με πλειοψηφία των δύο τρίτων του συνόλου των μελών του».  Τώρα απομένει να τηρήσει τη δέσμευσή του ο νομάρχης της Αθήνας Γιάννης Σγουρός και να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον ΟΣΚ, ώστε να κτιστεί το νηπιαγωγείο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:15