search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:38
MENU CLOSE

Μέσι – Ρονάλντο: Η… επιστροφή! (Videos)

13.09.2015 08:34
Μέσι – Ρονάλντο: Η… επιστροφή! (Videos) - Media

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έκαναν αισθητή την παρουσία τους και εν όψει της έναρξης του Τσάμπιονς Λιγκ είναι έτοιμοι για νέα… μαγικά.

 

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έκαναν αισθητή την παρουσία τους και εν όψει της έναρξης του Τσάμπιονς Λιγκ είναι έτοιμοι για νέα… μαγικά.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι ήταν εξαφανισμένοι. Οι επικρίσεις και για τους δύο ήταν πολλές, για τον Πορτογάλο πολύ περισσότερες, καθώς ο Αργεντινός είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος επί Γης, μετά τον Πάπα, που έχει το αλάθητο! Χθες, ήταν η ημέρα τους και «χτύπησαν» ο ένας στην… έδρα του άλλου. Ο Ρονάλντο ήταν καταιγιστικός και πέτυχε πέντε γκολ στη νίκη με 6-0 της Ρεάλ επί της Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη. Λίγη ώρα αργότερα, ο Μέσι ήρθε από τον πάγκο για να δώσει τη νίκη στη Μπαρτσελόνα επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Παρόντες και πάλι! 

Ο Ρονάλντο απάντησε σε όλους αυτούς που τον κατηγόρησαν τον τελευταίο καιρό για την αφλογιστία του. Πρώτο γκολ στο 7ο λεπτό, γκολ μετά από 7 παιχνίδια, ορίστε το «7» είναι παρών. Χρειάστηκε λιγότερα από ενενήντα λεπτά για να φτάσει στην πρώτη θέση των κορυφαίων σκόρερ της Ρεάλ στο πρωτάθλημα και θέλει τέσσερα γκολ ακόμα για να είναι ο απόλυτος σκόρερ της «βασίλισσας». Έχει πια 319 τέρματα έναντι 323 του Ραιούλ. 

Από την άλλη, ο Μέσι. Καμία σημασία δεν είχε το γεγονός ότι δεν έκανε ούτε μία προπόνηση με τους «μπλαουγκράνα» την προηγούμενη εβδομάδα. Υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, το κουραστικό ταξίδι της επιστροφής από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ο δεύτερος γιος! Θα ήταν στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά η σύντροφός του έφερε στη ζωή τον Ματέο. Τι να την κάνει την προπόνηση ο Μέσι; Η ευτυχία του έδωσε το κίνητρο. Ο Λουίς ΅Ενρίκε τον κράτησε στον πάγκο και ήξερε ότι τη στιγμή που θα τον χρειαστεί, ο Αργεντινός θα τον δικαιώσει. Όπως και έγινε, όπως έχει συμβεί άλλες 19 φορες που ο Μέσι έχει σκοράρει μπαίνοντας αλλαγή. 

Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο από τις εμφανίσεις των δύο σταρ – ποδοσφαιριστών στο SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24