search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:00
MENU CLOSE

Αποφυλακίζεται υπό όρους η Εύη Στατήρη

02.10.2015 13:51
Αποφυλακίζεται υπό όρους η Εύη Στατήρη - Media

Υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου απ’τη χώρα, της παρουσίας 3 φορές τον μήνα σε ΑΤ και της απαγόρευση επικοινωνίας με συγκατηγορούμενους αποφυλακίζεται με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών η Εύη Στατήρη, που βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου απ’τη χώρα, της παρουσίας 3 φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα και της απαγόρευση επικοινωνίας με συγκατηγορούμενούς της αποφυλακίζεται με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών η Εύη Στατήρη, που βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για τη σύντροφο του καταδικασμένου για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Γ. Τσάκαλου, της οποίας οι αλλεπάλληλες αιτήσεις αποφυλάκισης είχαν απορριφθεί.

Η ίδια αλλά και τα μέλη της ΣΠΦ έχουν επανειλημμένα ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στην οργάνωση ή το σχέδιο απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ έκαναν λόγο για ποινικοποίηση των προσωπικών σχέσεων.

Σε ιατρική γνωμάτευση που εκδόθηκε χθες η κατάσταση της υγείας της Στατήρη χαρακτηριζόταν κρίσιμη, καθώς έχει χάσει το 12,2% του βάρους της, ενώ, όπως αναφερόταν, «η παράταση της αποχής από τη σίτιση με μαθηματική ακρίβεια θα προκαλέσει μη αναστρέψιμες βλάβες στον οργανισμό της σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια της ίδιας της ζωής της».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:59