search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:58
MENU CLOSE

Σκληρή επίθεση Θεοχάρη σε Κατρούγκαλο-Βαλαβάνη: Ο υπουργός του 12% και η «μάνα βγάλε τα λεφτά από την τράπεζα»

06.10.2015 21:35
Χάρης Θεοχάρης: Μεγάλες οι προκλήσεις για τον ελληνικό τουρισμό - Media

Σκληρή επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ επεφύλασσε στην ομιλία του ο Χάρης Θεοχάρης, κατά την διάρκεια της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

 

Σκληρή επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ επεφύλασσε στην ομιλία του ο Χάρης Θεοχάρης, κατά την διάρκεια της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ο βουλευτής του Ποταμιού έκανε λόγο για τις αυξημένες αρμοδιότητες του Νίκου Παππά λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Δώσατε αρμοδιότητα μέσων ενημέρωσης και επενδύσεων στον ίδιο υπουργό, τον κ. Παππά. Θεσμική αποτύπωση της διαφθοράς αντί της καταπολέμησής της». 

Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού μάλιστα έκανε σκληρή επίθεση σε νυν και πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά «μιλάτε για τη διαφθορά των άλλων αλλά οι υπουργοί σας, ο υπουργός του 12%, η υπουργός του “μάνα, βγάλε τα λεφτά από την τράπεζα”, ο εργολάβος που παίρνει δουλειές όσο έχει γραφείο στου Μαξίμου και που απαιτεί από την Εφορία από τη δεύτερη μέρα που έγινε υπουργός την επιστροφή του, ενώ όλη η Ελλάδα περιμένει στο ακουστικό της, δεν απάντησαν ποτέ επί της ουσίας». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:57