search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:58
MENU CLOSE

Μητρόπουλος: Ακραίοι νεοθατσεριστές στον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν έχει σχέση με την Αριστερά

11.10.2015 14:24
Μητρόπουλος: Ακραίοι νεοθατσεριστές στον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν έχει σχέση με την Αριστερά - Media

«Θεωρούμε ότι υπάρχει μεγάλο κενό από τα Αριστερά από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε το ριζοσπαστισμό και πέρασε σε έναν ακραίο νέο-θατσερισμό, άρα δεν έχει σχέση με την αριστερά» σημείωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στον Real 97,8.

 

«Θεωρούμε ότι υπάρχει μεγάλο κενό από τα Αριστερά από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε το ριζοσπαστισμό και πέρασε σε έναν ακραίο νέο-θατσερισμό, άρα δεν έχει σχέση με την αριστερά» σημείωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στον Real 97,8.

Ερωτηθείς εάν ετοιμάζει κάποια πολιτική κίνηση ο κ. Μητρόπουλος σημείωσε ότι  μαζί με την Ένωση  για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους «θα έχουμε συνεχείς κοινωνικές, ενδεχομένως και πολιτικέ παρεμβάσεις» προσθέτοντας  ότι «παρακολουθούμε και τις ευρωπαϊκές προτεραιότητες του Γιάνη Βαρουφάκη.» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50