search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:55
MENU CLOSE

«Δένουν» τα πλοία από τις 2 ως τις 4 Νοέμβρη-48ωρη απεργία για ΝΑΤ και οργανικές συνθέσεις

20.10.2015 18:48
«Δένουν» τα πλοία από τις 2 ως τις 4 Νοέμβρη-48ωρη απεργία για ΝΑΤ και οργανικές συνθέσεις - Media

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν τα πληρώματα όλων των κατηγοριών πλοίων από τις 6 το πρωί στις 2 Νοέμβρη, μέχρι την ίδια ώρα στις 4 Νοέμβρη, ενώ θα πάρουν μέρος και στην πανεργατική απεργία της 12ης του Νοέμβρη, έπειτα από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ.

 

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν τα πληρώματα όλων των κατηγοριών πλοίων από τις 6 το πρωί στις 2 Νοέμβρη, μέχρι την ίδια ώρα στις 4 Νοέμβρη, ενώ θα πάρουν μέρος και στην πανεργατική απεργία της 12ης του Νοέμβρη, έπειτα από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ.

«Η διάλυση του ΝΑΤ, η κατεδάφιση του ΚΕΑΝ, η αποψίλωση των οργανικών συνθέσεων των επιβατηγών πλοίων, ο ευτελισμός των συντάξεων, η οξυνόμενη και διογκούμενη συνεχώς ανεργία του κλάδου, η μαύρη ανασφάλιστη εργασία, η συνεχής παραβίαση των όρων εργασίας, η συνεχής υποβάθμιση των κοινωνικών ασφαλιστικών δικαιωμάτων και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των εν ενεργεία και συνταξιούχων ναυτεργατών και των οικογενειών τους, η προσπάθεια εξάρθρωσης και εκμηδενισμού των κεκτημένων του κλάδου και η σιωπηρή ανοχή και αδιαφορία των υπευθύνων και του κράτους, δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα…» αναφέρει η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:54