search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:55
MENU CLOSE

Κουρουμπλής για ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου: Βαρύτατη η ευθύνη των αστυνομικών

07.11.2015 08:18
O Κουρουμπλής «αποκαλύπτει» τις σκέψεις του για το πολίτευμα και το «γαλλικό μοντέλο» - Media

Για ευθύνες των αστυνομικών που ήταν μπροστά στον ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου και δεν επενέβησαν έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

 

Για ευθύνες των αστυνομικών που ήταν μπροστά στον ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου και δεν επενέβησαν έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Οι άνθρωποι που ήταν εκεί από μεριάς της αστυνομίας και οποίοι όφειλαν να παρέμβουν και δεν παρενέβησαν, έχουν βαρύτατη ευθύνη πλημμελούς άσκησης του καθήκοντός τους», είπε μιλώντας στο MEGA ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Όπου υπάρχουν ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν, τόνισε ο κ. Κουρουμπλής και έστειλε σαφές μήνυμα στα σώματα ασφαλείας:  «Όποιος νομίζει ότι σε αυτό το χώρο μπορεί να παίζει παιχνίδια θα βρεθεί εκτός».

O υπουργός Εσωτερικών άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν στεγανά μεταξύ αστυνομίας και Χρυσής Αυγής και είπε αυτά τα στεγανά αυτά πρέπει να σπάσουν. Ο καθένας θα μάθει να ασκεί με ευσυνείδητο τρόπο τα καθήκοντά του, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σημείωσε ότι  έχουν ταυτοποιηθεί αρκετοί από τους δράστες της επίθεσης και καταδίκασε το γεγονός με το πιο έντονο τρόπο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43