search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:54
MENU CLOSE

Η Μέριλ Στριπ θυμάται όταν την αποκάλεσαν «άσχημη» και την έκοψαν από οντισιόν (Photos)

11.11.2015 15:14
Η Μέριλ Στριπ θυμάται όταν την αποκάλεσαν «άσχημη» και την έκοψαν από οντισιόν (Photos) - Media

Είναι μία από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς. Και υπάρχουν και αποδείξεις, τα αμέτρητα βραβεία που έχει πάρει. 

 

Είναι μία από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς. Και υπάρχουν και αποδείξεις, τα αμέτρητα βραβεία που έχει πάρει. Κι αν σήμερα, η Μέριλ Στριπ μετρά 18 βραβεία, υπήρχε εποχή που την έκοβαν από οντισιόν γιατί ήταν … «άσχημη».

Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της στο facebook που τραβήχτηκε πριν από περίπου 40 χρόνια. Την δείχνει μέσα στο λεωφορείο, χαμογελαστή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

«Αυτή είμαι εγώ κατά την επιστροφή μου στο σπίτι, μετά από οντισιόν για την ταινία “Κινγκ Κονγκ” όπου μου είπαν ότι είμαι πολύ άσχημη για να πάρω μέρος», έγραψε η φοβερή ηθοποιός. Και συνέχισε: «Πήρα μια βαθιά ανάσα και είπα “λυπάμαι που με βρίσκετε πολύ άσχημη για την ταινία σας, αλλά η γνώμη σας είναι απλά μία γνώμη μέσα σε μια θάλασσα από εκατοντάδες άλλες και εγώ θα κολυμπήσω σε καλύτερα νερά. Σήμερα έχω 18 βραβεία».

Αυτή τη φωτογραφία της από τα παλιά ανέβασε στο facebook

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:53