search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:06
MENU CLOSE

Στο τηλέφωνο με τους αρχηγούς των κομμάτων ο Τσίπρας-Το Σάββατο πιθανότατα το συμβούλιο

26.11.2015 21:22
Στο τηλέφωνο με τους αρχηγούς των κομμάτων ο Τσίπρας-Το Σάββατο πιθανότατα το συμβούλιο - Media

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επικοινωνήσει την Παρασκευή με τους αρχηγούς των κομμάτων για να τους ενημερώσει για την ατζέντα του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και να δρομολογηθεί η σύγκλησή του.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επικοινωνήσει την Παρασκευή με τους αρχηγούς των κομμάτων για να τους ενημερώσει για την ατζέντα του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και να δρομολογηθεί η σύγκλησή του.

Την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να πραγματοποιήσει γύρο τηλεφωνημάτων προς τους αρχηγούς των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου προκειμένου, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, να τους ενημερώσει για την ατζέντα του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και να δρομολογηθεί η σύγκλησή του άμεσα, με το Σάββατο να αποτελεί την ενδεδειγμένη ημέρα.

Αντικείμενο θα είναι, όπως ανακοινώθηκε, η ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό (μετά και τις σχετικές επαφές του πρωθυπουργού στο εξωτερικό), καθώς και ο διάλογος για την κοινωνική ασφάλιση. Η κυβέρνηση αναμένει τις προτάσεις των κομμάτων για το θέμα της αναγκαίας ασφαλιστικής μεταρρύθμισης και συνεννόηση, προκειμένου να ενισχυθεί η διαπραγματευτική δυνατότητα της χώρας.

Ομοίως, η συνεννόηση ως προς το Προσφυγικό θα έδινε μεγαλύτερη δυναμική στη χώρα ενόψει και της σημαντικής Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας την Κυριακή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:04