search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:54
MENU CLOSE

Στην Καμπότζη η Αντζελίνα Τζολί για τη νέα της ταινία για τον εμφύλιο (Photos)

04.12.2015 11:13
Στην Καμπότζη η Αντζελίνα Τζολί για τη νέα της ταινία για τον εμφύλιο (Photos) - Media

Στην ζούγκλα της Καμπότζης βρίσκεται η Αντζελίνα Τζολί αυτές της ημέρες για τα γυρίσματα της νέας ταινίας που θα σκηνοθετήσει.

 

Στην ζούγκλα της Καμπότζης βρίσκεται η Αντζελίνα Τζολί αυτές της ημέρες για τα γυρίσματα της νέας ταινίας που θα σκηνοθετήσει με τίτλο «First they killed my father» για το διαδικτυακό συνδρομητικό κανάλι Netflix.

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της συγγραφέως και ακτιβίστριας Λουνγκ Ανγκ, η οποία έχει γράψει για τις συνθήκες του καθεστώτος των Ερυθρών Χμερ (1975-1979) στο αυτοβιογραφικό της βιβλίο. Εκεί περιγράφει πώς την ανάγκασαν να εκπαιδευτεί ως στρατιώτης σε ηλικία πέντε ετών, ενώ τα αδέρφια της στάλθηκαν σε στρατόπεδα εργασίας.

Να θυμίσουμε ότι η Καμπότζη είναι η πατρίδα του γιου της Αντζελίνα Τζολί, του 14χρονου Μάντοξ, ο οποίος θα συμμετέχει στο πρότζεκτ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:53