search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:20
MENU CLOSE

Κόντρα των δημάρχων Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και Δέλτα Μίμη Φωτόπουλου για αποτεφρωτήριο

08.12.2015 14:26
Σημαντική δωρεά από το αποτεφρωτήριο Ριτσώνας στα Παιδικά Χωριά SOS - Media

Αντιπαράθεση σημειώνεται μεταξύ των δημάρχων Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και Δέλτα, Μίμη Φωτόπουλου, σχετικά με τη χωροθέτηση ή μη του αποτεφρωτηρίου στην περιοχή της Σίνδου.

 

 

Αντιπαράθεση σημειώνεται μεταξύ των δημάρχων Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και Δέλτα, Μίμη Φωτόπουλου, σχετικά με τη χωροθέτηση ή μη του αποτεφρωτηρίου στην περιοχή της Σίνδου.

   “Προχωράμε στην προκήρυξη διαγωνισμού για ένα χώρο που θα πληροί τις προδιαγραφές που προβλέπονται από το νόμο. Απλώς υπενθυμίζω ότι τα αέρια απόβλητα ενός αποτεφρωτηρίου είναι λιγότερο επικίνδυνα από ότι το τζάκι του σπιτιού” ανέφερε το μεσημέρι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σχετικά με τη δημιουργία αποτεφρωτηρίου.

   Είχε προηγηθεί το πρωί ανακοίνωση του δημάρχου Δέλτα, που χαρακτήριζε “αυθαιρεσία και έλλειψη σεβασμού προς την τοπική κοινωνία να εξαγγέλλεται από τον κ. Μπουτάρη αποτεφρωτήριο στη Σίνδο”.

   “Οι πολίτες του Δήμου Δέλτα δεν είναι πολίτες β’ κατηγορίας. Και δεν δεχόμαστε κανείς να τους αντιμετωπίζει ως τέτοιους επιβάλλοντας με το έτσι θέλω καταστάσεις. Ας ψάξει ο κ. Μπουτάρης οικόπεδο αλλού… Για μας η Θεσσαλονίκη δεν τελειώνει στις ανάγκες του κέντρου της πόλης. Εμείς προσδοκούμε στην ανάπτυξη της Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης, από τα Μάλγαρα μέχρι την Επανομή κι από το Ωραιόκαστρο μέχρι το Χορτιάτη. Και αγωνιζόμαστε γι’ αυτήν” τονίζεται στην ανακοίνωση του κ. Φωτόπουλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:18