search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:53
MENU CLOSE

Μητρόπουλος: Είπα στον Φλαμπουράρη να πάει να γ@μ…, όταν μου είπε να είμαι δεύτερος στο ψηφοδέλτιο (Video)

09.12.2015 06:39
Μητρόπουλος: Είπα στον Φλαμπουράρη να πάει να γ@μ…, όταν μου είπε να είμαι δεύτερος στο ψηφοδέλτιο (Video) - Media

Καλεσμενος στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη βρέθηκε ο τέως Πρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος και μίλησε μεταξύ αλλών για τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βαθμό κακουργήματος.

 

Καλεσμενος στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη βρέθηκε ο τέως Πρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος και μίλησε μεταξύ αλλών για τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βαθμό κακουργήματος

»Ουδέποτε εισέπραξα τα χρήματα»

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε το πόσο παρασκήνιο έχει η ιστορία. Τα χρήματα αυτά για τα οποία με κατηγορούν ουδέποτε τα εισέπραξα. Τα χρήματα δεν κατατέθηκαν σε προσωπικό μου λογαριασμό. Επιστράφηκαν σε τρίτους και επαναπατρίστηκαν με τον νόμο Αλογοσκούφη. Είναι χρήματα που έχω δηλώσει στη φορολογική δήλωση του 2006. Το δικαστήριο με αθώωσε και είχε χαρακτηρίσει τα στοιχεία εκείνης της υπόθεσης χαλκευμένα. Υπάρχει εγκληματική δράση συγκεκριμένων παραγόντων. Βαφτίζουν τις νομικές μου υπηρεσίες παράνομη δραστηριότητα»

Και πρόσθεσε πως: «Το διοικητικό εφετείο περιόρισε το πρόστιμο που μου έχει υποβληθεί. Δεν μπορούν να με κατηγορούν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Εγώ ακόμα και σήμερα επίσημα δεν έχω ενημερωθεί για την δίωξή μου».

Είπα στον Φλαμπουράρη να πάει να γ…!

«Ο Φλαμπουράρης με συνάντησε έξω από τη τουαλέτα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και μου ζήτησε να μπω δεύτερος στο ψηφοδέλτιο του Υπολοίπου Αττικής προκειμένου την πρώτη θέση να την λάβει ο κ. Μπαλτάς. Του είπα πως αυτά δεν γίνονται και να πάει να γαμηθ… ! Εκείνος μου απάντησε πως ”θα σε λιώσουν οι Νικολούδης και Παναγιωτόπουλος” (σσ: επικεφαλής του ΣΔΟΕ). Μια μέρα πριν κλείσει η Βουλή ήρθη η ασυλία μου και τότε κατάλαβα τι εννοούσε ο Φλαμπουράρης»

«Ενόχλησε η πορεία μου και η σκληρή κριτική που ασκούσα»

«Θεωρώ τον Τσίπρα αμέτοχο σε όλη αυτή την ιστορία αν και ο ίδιος ενώ είχε τόσα εσωτερικά μέτωπα ανοιχτά σε όλες του τις δημόσιες εμφανίσεις εμένα κατηγορούσε. Ενόχλησε η πορεία μου και η σκληρή κριτική που ασκούσα. Μου ζητήθηκε να υποβαθμιστώ σε ένα ψηφοδέλτιο που δικαιούμουν να είμαι πρώτος. Φοβάμαι ότι στην υπόθεσή μου σκοπίμως αγνοήθηκαν συγκεκριμένα έγγραφα. Αρκετές φορές υβρίστηκα και μου επιτέθηκαν. Φοβάμαι μήπως μου συμβεί κάτι κακό. Η αλληλουχία των γεγονότων αυτό μου δείχνει. Είχα σκληρή αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τότε άρχισε η πορεία σύγκρουσης με την ηγεσία του κόμματος. Ο πρωθυπουργός ήταν αμέτοχος σε όλα αυτά αλλά δεν απέτρεψε τη σκευωρία σε βάρος μου».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:52