search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:22
MENU CLOSE

Έπαιξε τη ζωή του κορώνα γράμματα, έβαλε στο στόμα του ένα φίδι και έναν δηλητηριώδη βάτραχο (Video)

14.12.2015 18:47
Έπαιξε τη ζωή του κορώνα γράμματα, έβαλε στο στόμα του ένα φίδι και έναν δηλητηριώδη βάτραχο (Video) - Media

Ο ακτιβιστής με το όνομα snake ninja, θέλησε με τον τρόπο αυτό, να διαμαρτυρηθεί για την ανεξέλεγκτη καταστροφή του παρθένου δάσους του Αμαζονίου.

 

 

Ο ακτιβιστής με το ψευδώνυμο snake ninja, θέλησε να διαμαρτυρηθεί για την ανεξέλεγκτη καταστροφή του παρθένου δάσους του Αμαζονίου.

Το μπλε φίδι Κράιτ είναι ένα εξαιρετικά επικίνδυνο είδος φιδιού, μικρό σε μέγεθος, το οποίο ζει στα απάτητα δάση του Αμαζονίου. Το ίδιο και ο δηλητηριώδης βάτραχος. Οι τοπικές φυλές ινδιάνων τα χρησιμοποιούν και τα δυο για το άμεσο και δραστικό δηλητήριο τους που βρίσκεται ακόμη και στο δέρμα τους και με την επαφή μπορεί να σκοτώσει.

Βυθίζουν τις αιχμές από τα βέλη τους ελάχιστα στη σάρκα (κυρίως του βατράχου) και τα κάνουν δηλητηριώδη. Ο Βραζιλιάνος ακτιβιστής Αρτεβαλ Ντουάρτε, (ή αλλιώς φίδι – νίνζα, όπως τον αποκαλούν) θέλησε να διαμαρτυρηθεί ακόμη και με κίνδυνο της ζωής του. Πήρε ένα φίδι και έναν βάτραχο και τα έβαλε στο στόμα του.

Δεν τα μάσησε, δεν τα κατάπιε αλλά η επαφή και μόνο ήταν ικανή να τον σκοτώσει. Τα ερπετά σπαρταρούσαν μέσα στο στόμα του και ύστερα από λίγο χωρίς να τα βλάψει, αλλά και χωρίς να βλάψουν εκείνον, τα έβγαλε και άρχισε να μιλάει για την ανεξέλεγκτη αποψίλωση του δάσους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:22