search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:39
MENU CLOSE

70 Τούρκοι στρατιώτες αγνοούνται ύστερα από σφοδρή επίθεση του ISIS στο Βόρειο Ιράκ

16.12.2015 17:58
70 Τούρκοι στρατιώτες αγνοούνται ύστερα από σφοδρή επίθεση του ISIS στο Βόρειο Ιράκ - Media

Το πυροβολικό του Ισλαμικού Κράτους με μπαράζ βολών φέρεται να ισοπέδωσε Τούρκικο στρατόπεδο έξω από τη Μοσούλη. Ακόμη όμως τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί.

 

 

Το πυροβολικό του Ισλαμικού Κράτους με μπαράζ βολών φέρεται να ισοπέδωσε Τούρκικο στρατόπεδο έξω από τη Μοσούλη. Ακόμη όμως τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Την πληροφορία μεταδίδουν τα Κουρδικά Μέσα Ενημέρωσης, ραδιόφωνα και εφημερίδες, ενώ ανεβάζουν συνεχώς νεότερα και στο twitter. Η Slemani Times, αναφέρει πως, το πυροβολικό του Ισλαμικού Κράτους έριξε περισσότερες από 300 οβίδες των 120 χιλιοστών και κυριολεκτικά ισοπέδωσε Τούρκικο στρατόπεδο στην περιοχή Μπασίκα, 23 χιλιόμετρα έξω από τη Μοσούλη.

Ταυτόχρονα όιπως αναφέρουν πάντα οι πρώτες πληροφορίες οι τζιχαντιστές έριξαν 6 ή 7 εμπρηστικές ρουκέτες κατά του στρατοπέδου με αποτέλεσμα πολλοί Τούρκοι να υποστούν εγκαύματα. Η επίθεση του χαλιφάτου εντάσσεται σε ένα γενικότερο κύμα επιθέσεων κατά των θέσεων των Κούρδων πολιτοφυλάκων και ανταρτών Πεσμεργκά.

Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι αναφέρουν πως δεν αγνοούνται 70 στρατιώτες τους, αλλά στο στρατόπεδο εκπαίδευαν Ιρακινούς πολιτοφύλακες για να συνδράμουν στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:39