search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:07
MENU CLOSE

Ο Γιακουμάτος τη… λέει στον Κυριάκο για το “χτύπημα κάτω από τη μέση” στο Μεϊμαράκη (Video)

26.12.2015 08:43
Ο Γιακουμάτος τη... λέει στον Κυριάκο για το "χτύπημα κάτω από τη μέση" στο Μεϊμαράκη (Video) - Media

Ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφορμή υπήρξε η απουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη  από την Βουλή κατά την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης και τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε καλέσει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να πάρει θέση για το ζήτημα, κατηγορώντας τον ουσιαστικά για την απουσία του.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος αποκάλυψε ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε ένα πολύ σοβαρό προσωπικό θέμα (σ.σ. σχετικά με νοσηλεία της αδελφής του στην εντατική) και μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης το γνώριζε, κάτι που για τον ίδιο αποτελεί “χτύπημα κάτω από τη μέση”…

Σε ότι αφορά στο σύμφωνο συμβίωσης ο Γεράσιμος Γιακουμάτος  δήλωσε: “Εάν η κυβέρνηση δεν έχει 153 να φύγει, να πέσει, να ξεκουμπιστεί”. Συμπλήρωσε επίσης: “Δεν αξίζει συναίνεση και συμφωνία στον Αλέξη Τσίπρα”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:06