search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:20
MENU CLOSE

Ο γιος του Μπελμοντό εξηγεί πώς η Ούρσουλα Άντρες κατέστρεψε τον γάμο των γονιών του (Photos)

29.12.2015 09:47
Ο γιος του Μπελμοντό εξηγεί πώς η Ούρσουλα Άντρες κατέστρεψε τον γάμο των γονιών του (Photos) - Media

Ένα μεγάλο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του γόη του γαλλικού σινεμά, Ζαν-Πολ Μπελμοντό αναμένεται να προβάλει στις 3 Ιανουαρίου το πρώτο κανάλι της γαλλικής τηλεόρασης.

 

Ένα μεγάλο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του γόη του γαλλικού σινεμά, Ζαν-Πολ Μπελμοντό αναμένεται να προβάλει στις 3 Ιανουαρίου το πρώτο κανάλι της γαλλικής τηλεόρασης.

Την ιδέα για το ντοκιμαντέρ είχε ο 52χρονος γιος του ηθοποιού, Πολ Μπελμοντό, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός σε αγώνες ταχύτητας.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Πολ μιλάει για τις αναρίθμητες γυναικείες κατακτήσει του πατέρα του και στέκεται σε εκείνη που αποτέλεσε η αιτία διάλυσης του γάμου του. Ο Ζαν-Πολ Μπελμοντό γνώρισε την Ούρσουλα Άντρες την δεκαετία του 60’, όταν ήταν ήδη παντρεμένος με μια χορεύτρια, την Ελοντί Κονσταντέν, η οποία είναι μητέρα του Πολ. «Το πάθος του πατέρα μου για την Ούρσουλα διέλυσε την οικογένειά μας, αλλά ήταν ένα σημαντικό επεισόδιο στη ζωή του» επισημαίνει ο Πολ.


Η Άντρε έγινε sex symbol στη Γαλλία, καθώς έγινε γνωστή σε σκηνή με λευκό μπικίνι ως ένα από τα κορίτσια του James Bond. Η σχέση τους διήρκεσε 6 χρόνια, από το 1966 μέχρι το 1972. Τη σχέση συγκάλυπτε η στενή τους φίλη Μπριζίτ Μπαρντό.

Ωστόσο, ο γιος του Μπελμοντό μίλησε με πάθος για τις σημαντικές ταινίες του πατέρα του: «Η εικόνα του πάντα σε κάνει να ονειρεύεσαι. Γρήγορα στη ζωή μου κατάλαβα ότι ο πατέρας μου ήταν μοναδικός».

Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός σήμερα είναι 82 ετών και συζεί με την σύντροφό του Μπάρμπαρα Γκαντόφλι.

Ο γιος Μπελμοντό με τη σύζυγό του Λουάνα και ο Ζαν-Πολ Μπελμοντό:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:20