search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:03
MENU CLOSE

Ηλεία: Βρέθηκε μπουκάλι με γράμμα από την Κροατία και συντάκτριες 3 μικρές Γερμανίδες σε παραλία! (Photos)

14.01.2016 08:35
Ηλεία: Βρέθηκε μπουκάλι με γράμμα από την Κροατία και συντάκτριες 3 μικρές Γερμανίδες σε παραλία! (Photos) - Media

Ένα μπουκάλι με γράμμα βρήκαν μέλη της Θεατρικής Ομάδας ενηλίκων της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας στην παραλία της Κουρούτας, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέας θεατρικής παράστασης των Ρήγα- Αποστόλου «Χωρίζουμε λέμε», που…

 

Ένα μπουκάλι με γράμμα βρήκαν μέλη της Θεατρικής Ομάδας ενηλίκων της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας στην παραλία της Κουρούτας, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέας θεατρικής παράστασης των Ρήγα- Αποστόλου «Χωρίζουμε λέμε», που θα κάνει πρεμιέρα στο Λαζαράκειο Δημοτικό Θέατρο Αμαλιάδας το Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

Την ώρα των γυρισμάτων δύο από τα μέλη της ομάδας, η Ελένη Κορδαλή και ο Νίκος Κώνστας, εντόπισαν στην ακτή ένα μπουκάλι με περιεχόμενο ένα γράμμα και αποστολείς τέσσερις έφηβες από τη Γερμανία, τη Χανς 15ετών, την Έμιλι 13ετών, τη Τζούλια 14ετών και την αδελφή της Σόφι 13 ετών. Κανείς δεν πίστευε στα μάτια του, για το πώς είναι δυνατόν αυτό το μπουκάλι να ταξίδεψε από την Κροατία, όπου είχαν πάει διακοπές με τις οικογένειές τους.

Το γράμμα έφερε την ημερομηνία «Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 10:52 το πρωί». Στο γράμμα αυτό οι τέσσερις έφηβες γράφουν ότι είναι η πρώτη φορά που επιχειρούν να στείλουν ένα μήνυμα μέσα σε ένα μπουκάλι και παρακαλούν όποιον το βρει να μην το κρατήσει αλλά να το επιστρέψει πάλι στη θάλασσα για να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να φτάσει κάποια στιγμή και στην Κορέα, που αγαπούν ιδιαίτερα.

Στη συνέχεια μιλούν για τη χώρα τους τη Γερμανία, λέγοντας ότι δεν τους αρέσει η χώρα τους γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι φιλικοί. Οι έφηβες μέσα στο γράμμα έγραφαν τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί τους όσοι το βρουν.

Τα μέλη της Θεατρικής ομάδας σκοπεύουν να επικοινωνήσουν μαζί τους και μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Χάρης Κότσιφας, θα τις καλέσουν να τις φιλοξενήσουν στην πόλη μας. Όσο για το γράμμα θα επιστραφεί στη θάλασσα όπως επιθυμούν οι έφηβες.

Πηγή: iliaweb.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:02