search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:25
MENU CLOSE

Έπιασε τη γυναίκα του να στέλνει γυμνές φωτογραφίες της σε άλλους άνδρες και την εξανάγκασε να περπατήσει γυμνή στους δρόμους της Νέας Υόρκης (Video)

19.01.2016 17:51
Έπιασε τη γυναίκα του να στέλνει γυμνές φωτογραφίες της σε άλλους άνδρες και την εξανάγκασε να περπατήσει γυμνή στους δρόμους της Νέας Υόρκης (Video)  - Media

Το βίντεο έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών για την ταπείνωση που υφίσταται η νεαρή γυναίκα, την οποία έπιασε ο άνδρας της να στέλνει γυμνές φωτογραφίες της σε άλλους.

 

 

Το βίντεο έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών για την ταπείνωση που υφίσταται η νεαρή γυναίκα, την οποία έπιασε ο άνδρας της να στέλνει γυμνές φωτογραφίες της σε άλλους.

Την εκδικήθηκε και την ταπείνωσε με έναν βάρβαρο και άσχημο τρόπο. Ανακάλυψε ότι από το κινητό της έστελνε γυμνές της φωτογραφίες σε επτά άλλους άνδρες. Της είπε ότι θα χωρίσουν, για αυτό που του έκανε, αλλά πριν χωρίσουν την εξευτέλισε.

Την έβγαλε να περπατήσει γυμνή στους δρόμους της Νέας Υόρκης και εκείνος την ακολουθούσε και κατέγραφε με την κάμερα του τόσο εκείνη όσο και τους περαστικούς που είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό με όσα έβλεπαν.

Η γυναίκα αρχικά φοράει μια λευκή πετσέτα και καλύπτει το κορμί της αλλά στη συνέχεια ο σύζυγος της την τραβάει και την πιέζει να συνεχίσει να περπατάει γυμνή. Εκείνη με το ένα της χέρι προσπαθεί να καλύψει το στήθος της και με το άλλο, τα γεννητικά της όργανα.

Το βίντεο έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν να εντοπιστεί ο σύζυγος και να του απαγγελθούν κατηγορίες. «ότι και να έκανε η γυναίκα, όσο κατακριτέο και εάν είναι, κανείς δεν έχει δικαίωμα να εξευτελίζει έτσι έναν άνθρωπο» λένε οι περισσότεροι.

Καθώς καταγράφει το μελαμψό και υπέροχο κορμί της ο σύζυγος προσπαθεί να ανοίξει διάλογο με τους περαστικούς. Την δείχνει και φωνάζει: «δεν είναι σαν τάρτα, όμορφη;» Και συνεχίζει απευθυνόμενος σε εκείνη: «Συνεργάσου π…να, δείξε σε όλους πόσο όμορφη είσαι.»

Όταν η δύστυχη γυναίκα κοντοστέκεται και τον κοιτάζει προς τα πίσω εκείνος επιτακτικά της λέει: «Προχώρα προχώρα. Πες γεια στην κάμερα και πες τι έχεις κάνει. Τώρα βγάλε την πετσέτα να σε δουν όλοι. Βγάλτη, να δουν όλοι και η οικογένεια σου τι έστελνες σε επτά άνδρες»

Η γυναίκα προσπαθεί να δικαιολογηθεί και λέει ότι δεν έκανε σεξ μαζί τους και τότε ο άνδρας της τραβάει την πετσέτα. Η γυναίκα σαστίζει και στέκεται ολόγυμνη μπροστά σε έναν κάδο σκουπιδιών. «Εκεί με τα σκουπίδια να κάθεσαι. Πόζαρε με τα σκουπίδια όπως είσαι και εσύ» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:24