search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:36
MENU CLOSE

Ξεκίνησε καμπάνια στο διαδίκτυο για να αποτρέψει τον Κάνι Γουέστ να ηχογραφήσει άλμπουμ φόρο τιμής στον Ντέιβιντ Μπόουϊ (Photos)

20.01.2016 15:21
Ξεκίνησε καμπάνια στο διαδίκτυο για να αποτρέψει τον Κάνι Γουέστ να ηχογραφήσει άλμπουμ φόρο τιμής στον Ντέιβιντ Μπόουϊ (Photos) - Media

Ο διάσημος ράπερ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν θέλει να βάλει την δική του πινελιά σε μερικά διάσημα τραγούδια του φοβερού καλλιτέχνη.

 

Δεν πρόλαβε να μαθευτεί ότι ο Κάνι Γουέστ θέλει να ηχογραφήσει άλμπουμ φόρο τιμής στον Ντέιβιντ Μπόουϊ και ξεκίνησε ήδη καμπάνια στο διαδίκτυο με στόχο να τον αποτρέψει.

Ο διάσημος ράπερ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν θέλει να βάλει την δική του πινελιά σε μερικά διάσημα τραγούδια του φοβερού καλλιτέχνη, που πέθανε μόλις πριν από μερικές ημέρες. Θα ηχογραφήσει κάποια από την αρχή, ενώ σε άλλα θα ραπάρει πάνω από την μουσική του ίδιου του Μπόουϊ.

Ωστόσο οι φαν του Μπόουϊ έχουν άλλη άποψη, αφού ξεκίνησαν καμπάνια διαμαρτυρίας και έχουν ήδη συγκεντρωθεί 6.000 υπογραφές.

Ο ίδιος πάντως, ο Κάνι Γουέστ, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, διέψευσε ότι έχει τέτοια πρόθεση.

«Κάτω τα χέρια από τον Ντέιβιντ Μπόουϊ», λένε με λίγα λόγια οι φαν του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:36