search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:46
MENU CLOSE

Διαβάστε ορισμένα από τα πλέον ανόητα ποστ που έχουν ανέβει στο Facebook – Πραγματικά μαργαριτάρια

22.01.2016 15:06
Πέθανε η γυναίκα που το 2005, ήταν η πρώτη ασθενής στον κόσμο που υποβλήθηκε σε ολική μεταμόσχευση προσώπου  - Media

Ο Τιτανικός δεν βυθίστηκε ποτέ, γιατί εάν βυθιζόταν, τότε πώς γυρίστηκε η ταινία. Την ανησυχία του αυτή εξέφρασε στο Facebook, κάποιος ψαγμένος που πιστεύει σε συνομωσίες. 

 

Ο Τιτανικός δεν βυθίστηκε ποτέ, γιατί εάν βυθιζόταν, τότε πώς γυρίστηκε η ταινία. Την ανησυχία του αυτή εξέφρασε στο Facebook, κάποιος ψαγμένος που πιστεύει σε συνομωσίες.

Τα μαργαριτάρια του Facebook που κατά καιρούς ανεβάζουν διάφοροι, πραγματικά βγάζουν μάτι. Διαβάστε κάποια από αυτά.

Δεν μπορώ να αποφασίσω

«Η αδερφή μου είναι έγκυος. Δεν μπορώ να περιμένω για να μάθω εάν θα είμαι θείος ή θεία» Γράφει κάποιο πρόσωπο στο Facebook που δεν έχει αποφασίσει εάν είναι άνδρας ή γυναίκα. Αλλιώς θα ήξερε πως εάν είναι άνδρας, ότι μωρό και να γεννηθεί θα είναι ο θείος του και εάν είναι γυναίκα, ότι μωρό θα γεννηθεί θα είναι η θεία του.

Ο «δεν ξέρω» γεωγραφία

«Αποχαιρετώ τις ΗΠΑ. Έφτασα στη Νέα Υόρκη. Γεια σου Νέα Υόρκη» και η πληρωμένη απάντηση από κάτω από την ανάρτηση του: «Φίλε, η Νέα Υόρκη είναι στις ΗΠΑ».

Η μεγάλη συνομωσία του Τιτανικού 

«Πιστεύω ότι ο Τιτανικός είναι μια ψευτιά, επειδή δεν είναι δυνατόν να κινηματογράφησαν (τη βύθιση του) αφού πνίγηκαν όλοι» Φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει αναπάντητο: «Είναι remake και δείχνει αυτό που είχε συμβεί τότε». Όμως η γυναίκα που έκανε την πρώτη ανάρτηση δεν μπορεί να το συλλάβει και συνεχίζει: «Δηλαδή οι άνθρωποι στην ταινία δεν πνίγηκαν;»

Συγνώμη για την καθυστέρηση 

Η απλή λογική σε αυτή την ανάρτηση πάει περίπατο. Γράφει λοιπόν η αργοπορημένη γυναίκα και εξηγεί γιατί άργησε: «Παγιδεύτηκα στις κυλιόμενες σκάλες για ώρες. Έπεσε το ρεύμα (και σταμάτησαν)». Και άρχισαν οι απαντήσεις από ανθρώπους που δεν κατάλαβαν τι εννοεί: «Και τότε γιατί δεν κατέβηκες τις σκάλες για να φύγεις, αφού είχαν σταματήσει». Το σαΐνι συνεχίζει το διάλογο: «Μα δεν λειτουργούσαν» και ο διάλογος συνεχίζεται: «Οι κυλιόμενες σκάλες, είναι σκάλες, άρα θα μπορούσες να τις κατέβεις. Μήπως εννοείς ότι έμεινες στο ασανσέρ;» (escalator είναι οι κυλιόμενες σκάλες, και elevator το ασανσέρ). «όχι όχι έμεινα στις κυλιόμενες σκάλες»

  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01