search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:46
MENU CLOSE

Ένταση σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με Μάρδα και Φάμελλο για το ασφαλιστικό – Μπούκαραν αγρότες

31.01.2016 18:07
Ένταση σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με Μάρδα και Φάμελλο για το ασφαλιστικό - Μπούκαραν αγρότες - Media

Ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν σε σημερινή προγραμματισμένη εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Ραιδεστού στη Θεσσαλονίκη, στην οποία ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδς και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, επρόκειτο να αναλύσουν το ασφαλιστικό σχέδιο.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Μάρδας επισήμανε ότι στη σημερινή εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το «παρών» πολλοί άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα θα ετίθεντο επί τάπητος ζητήματα για το ασφαλιστικό σχέδιο, αφού όπως διευκρίνισε «το φορολογικό δεν έχει ακόμα τεθεί».

Όπως μας επισήμανε, σκοπός της εκδήλωσης ήταν να παρουσιαστεί το σχέδιο για το ασφαλιστικό, αλλά και να καταγραφούν οι αντιπροτάσεις και οι ενστάσεις, ώστε αυτές να μεταφερθούν στην κυβέρνηση και να γίνει επεξεργασία. Μεταξύ άλλων μας επισήμανε ότι εφόσον ο αγροτικός κόσμος θέλει συζήτηση επί του νομοσχεδίου «δεν υπάρχει λόγος να μπαίνει ο όρος από μηδενική βάση, εκ των προτέρων» και πρόσθεσε «σε μια συζήτηση καθένας θέτει τα σοβαρά επιχειρήματά του και έτσι τίθεται και η βάση».

Από την πλευρά του ο κ. Φάμελλος σχολιάζοντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το αίτημα των αγροτών που εισέβαλαν στην αίθουσα και αφορούσε στο να πάρει πίσω τις δηλώσεις περί «ακροδεξιών στοιχείων» που βρίσκονται πίσω από τη σκληρή στάση των αγροτών, τόνισε μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αυτή ήταν δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων», σημειώνοντας ότι «αυτό που είπα εγώ σε δηλώσεις μου και το επαναλαμβάνω είναι οι αγρότες να περιφρουρήσουν τις συγκεντρώσεις τους από παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής και άλλων ακροδεξιών στοιχείων». Είπε δε ότι το συγκεκριμένο αίτημα το έκανε συνδικαλιστής της ΝΔ.

Τονίζεται ότι αμφότερα τα κυβερνητικά στελέχη μας τόνισαν ότι αυτοί που εισήλθαν στην αίθουσα ήρθαν σε αντιπαράθεση με συναδέλφους τους που ήθελαν να ενημερωθούν και μεταξύ τους προκλήθηκε ένταση, η οποία και μεταφέρθηκε έξω από το κτίριο.

φωτογραφία: seleo.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:44