search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:24
MENU CLOSE

Μύκονος: Επιχειρηματίας απείλησε με βιτριόλι υπαλλήλους του ΙΚΑ

09.02.2016 10:24
Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη Μύκονο - Media

Υπάλληλοι του ΙΚΑ «τόλμησαν» να κόψουν πρόστιμο σε επιχειρηματία που απασχολούσε ανασφάλιστους υπαλλήλους κι εκείνος έβαλε τους «μπράβους» του να τους απειλούν.

 

Υπάλληλοι του ΙΚΑ «τόλμησαν» να κόψουν πρόστιμο σε επιχειρηματία που απασχολούσε ανασφάλιστους υπαλλήλους κι εκείνος έβαλε τους «μπράβους» του να τους απειλούν.

Σύμφωνα με το http://cyclades24.gr, όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες, όταν οι δυο υπάλληλοι του ΙΚΑ πήγαν στη Μύκονο για να κάνουν ελέγχους στα μαγαζιά του γνωστού επιχειρηματία.

Οι δυο υπάλληλοι του ΙΚΑ χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους το προσωπικό τους αυτοκίνητο για να μην δώσουν στόχο. Από τις έρευνες, οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι ο γνωστός επιχειρηματίας απασχολούσε πολλούς υπαλλήλους με «μαύρα» χρήματα, χωρίς να τους έχει δηλωμένους στο ΙΚΑ, με αποτέλεσμα να μην καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές στο ταμείο. Έτσι, του επέβαλαν πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ.

Έπειτα, ξεκίνησε ένας εφιάλτης για τους δυο υπαλλήλους του ΙΚΑ με καθημερινές απειλές στα σταθερά και κινητά τους τηλέφωνα. Μάλιστα, οι άνδρες του επιχειρηματία δεν δίστασαν να ρίξουν βιτριόλι στο αυτοκίνητό τους και να προκαλέσουν ζημιά 1.500 ευρώ.

Στην συνέχεια οι υπάλληλοι του ΙΚΑ κατέθεσαν μήνυση στην Εισαγγελία της Σύρου, η οποία διέταξε άμεσα έρευνα, αλλά και άρση του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, προκειμένου να διαπιστωθεί η πηγή των απειλών. Μάλιστα, έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ όπου σχηματίστηκε δικογραφία για τις απειλές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50