search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:44
MENU CLOSE

Τι σχέση έχει ο Κατρούγκαλος με τους μπολσεβίκους και τον Λένιν;

27.02.2016 15:01
Πούτιν: Δεν αγγίζουμε το μαυσωλείο του Λένιν - Media

Ποιος καθηγητής πανεπιστημίου πρότεινε στον υπουργό Εργασίας να μελετήσει τη θεωρία του Λένιν περί επαναστάσεως και γιατί;  

 
The Leninist theory of revolution πρέπει να μελετήσει ο Γιώργος Κατρούγκαλος,  όπως του πρότεινε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς Πλάτων Τήνιος, στη διάρκεια της κοινής τους παρουσίας σε πάνελ στο 1ο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.
Αφού ο υπουργός Εργασίας ολοκλήρωσε την ομιλία του σχετικά με το ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα και τις δυσκολίες βιωσιμότητας του, το λόγο πήρε ο καθηγητής ο οποίος στην παρουσίαση του στην προβολή της διαφάνειας Leninist theory of revolution: How to avoid a fresh start, απευθυνόμενος στον υπουργό είπε: «Μάλλον αυτό πρέπει να το διαβάσετε εσείς κε υπουργέ και να επανεξετάσετε λιγάκι τα πράγματα περί λενινισμού και μπουρζουαζίας» προκαλώντας το γέλιο του Γιώργου Κατρούγκαλου. 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:44