search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:03
MENU CLOSE

Τι περιλαμβάνουν οι φάκελοι που έδωσε ο πρωθυπουργός στους πολιτικούς αρχηγούς

04.03.2016 10:57
Τι περιλαμβάνουν οι φάκελοι που έδωσε ο πρωθυπουργός στους πολιτικούς αρχηγούς - Media

Ενημερωτικούς φακέλους με τα στοιχεία που περιγράφουν με λεπτομέρειες την κατάσταση με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, έδωσε ο πρωθυπουργός στους πολιτικούς αρχηγούς κατά την έναρξη της σύσκεψης.

 

Ενημερωτικούς φακέλους με τα στοιχεία που περιγράφουν με λεπτομέρειες την κατάσταση με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, έδωσε ο πρωθυπουργός στους πολιτικούς αρχηγούς κατά την έναρξη της σύσκεψης.

Στους φακέλους περιλαμβάνονται στοιχεία για την κατάσταση σχετικά με το Προσφυγικό και το έργο των εμπλεκομένων φορέων στην διαχείρισή τους. Τα στοιχεία αφορούν τον αριθμό των προσφύγων που φιλοξενούνται, την πρόοδο στην δημιουργία δομών υποδοχής, καταγραφής και φιλοξενίας, την παρεχόμενη σίτιση, την ιατρική μέριμνα, την φιλοξενία των ασυνόδευτων παιδιών, καθώς και τα χρονοδιαγράμματα για την δημιουργία νέων υποδομών.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνονται πίνακες για την πορεία των καταγραφών και των ταυτοποιήσεων. Τα στοιχεία είναι εξειδικευμένα ανά περιοχή και τομέα δραστηριοποίησης, ενώ για τα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη, υπάρχουν και αναλυτικοί πίνακες εργασιών.  Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Μαξίμου, με τα δεδομένα αυτά διαμορφώνεται μια σαφής και ολοκληρωμένη εικόνα του κυβερνητικού σχεδίου για την διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:01