search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:31
MENU CLOSE

Βλέπουν οι Ελληνίδες πορνό στο ίντερνετ; Και εάν ναι, τι προτιμούν να παρακολουθούν;

30.03.2016 13:04
Βλέπουν οι Ελληνίδες πορνό στο ίντερνετ; Και εάν ναι, τι προτιμούν να παρακολουθούν; - Media

Η ιστοσελίδα pornhub, από τις κυρίαρχες στον διαδικτυακό χώρο του πορνό, έβγαλε στατιστικά στοιχεία από όλο τον κόσμο σχετικά με το τι προτιμούν να βλέπουν οι γυναίκες ανά χώρα.

 

 

Η ιστοσελίδα pornhub, από τις κυρίαρχες στον διαδικτυακό χώρο του πορνό, έβγαλε στατιστικά στοιχεία από όλο τον κόσμο σχετικά με το τι προτιμούν να βλέπουν οι γυναίκες ανά χώρα.

Τα στοιχεία βγήκαν από τη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας και ανάλογα με την επισκεψιμότητα από κάθε χώρα. Είναι τα στοιχεία για τους 3 πρώτους μήνες του 2016. Έτσι για παράδειγμα οι Ασιάτισσες προτιμούν να βλέπουν περισσότερο πορνό σε κινούμενα σχέδια από το κομπιούτερ τους, τα περίφημα Χεντάι.

Από την άλλη, ας πιάσουμε τυχαία τις γυναίκες στη Ρωσία. Εκείνες προτιμούν να βλέπουν σκηνές πρωκτικού σεξ. Όσο για τις Ελληνίδες; Από τα στοιχεία της ιστοσελίδας, μάλλον τους αρέσει να κοιτάζουν λεσβιακό σεξ. Και ο χρόνος παραμονής των Ελληνίδων είναι κατά μέσο όρο στα 9 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα.

Η πλειοψηφία πάντως των γυναικών στην Ευρώπη προτιμά να βλέπει λεσβιακό σεξ στο διαδίκτυο όπως προκύπτει: Δηλαδή Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, οι χώρες τις κεντρικής Ευρώπης, η Αγγλία και οι Σκανδιναβικές, όλες προτιμούν να βλέπουν λεσβιακό σεξ.

Εξαίρεση μόνο η Γερμανία, όπου εκεί οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν πορνό με άγουρους έρωτες, στη Ρωσία με πρωκτικό σεξ, στο Καζακστάν με «προικισμένους» άνδρες, στην Αφρική με μαύρους και στην Ασία όπως είπαμε Χεντάι. Οι Σκοπιανές και οι Σέρβες προτιμούν να βλέπουν πορνό με μεγαλύτερους άνδρες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50