search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:58
MENU CLOSE

Ιδρύει νέο φορέα ο Κώστας Λαπαβίτσας- «Δεν έχω αντίρρηση να συνεργαστώ με τον Βαρουφάκη»

08.04.2016 17:22
Λαπαβίτσας: Νίκη της σκληρής πλευράς της ΟΝΕ η συμφωνία του Γιούρογκρουπ της 9ης Απριλίου  - Media

 

Την ίδρυση νέου φορέα προανήγγειλε ο Κώστας Λαπαβίτσας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Press Project. Σκοπός του πρώην βουλευτή είναι να πείσει τους Έλληνες ότι ο μόνος τρόπος για να βγει η χώρα από την κρίση είναι η έξοδος από το ευρώ και η ενίσχυση του εθνικού κράτους. Ο χαρακτήρας του νέου φορέα δε θα είναι αμιγώς πολιτικός, ούτε και μόνο ακαδημαϊκός, ενώ σύντομα αναμένεται και η επίσημη λειτουργία της ιστοσελίδας του, όπως ανακοίνωσε ο Λαπαβίτσας.

Η παρουσίαση της πρότασης θα γίνει επίσημα στις 27 Απριλίου, με επίσημο ομιλητή τον Λα Φοντέν από το De Linke. «Οι προτάσεις μας θα είναι βασισμένες σε στοιχεία, ολιγόλογες και στοχευμένες ώστε να απαντούν σε συγκεκριμένα προβλήματα της κοινωνίας για την διαμόρφωση της οικονομικής πολιτικής», ανέφερε ο πρώην βουλευτής, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει αντίρρηση να συνεργαστεί με τον Γιάνη Βαρουφάκη, με όρο «να σταματήσει πρώτα να υποστηρίζει ότι μπορεί να εκδημοκρατίσει την Ευρωπαϊκή Ένωση», καθώς «έχει δείξει τον πραγματικό της πρόσωπο», όπως υποστηρίζει ο Κώστας Λαπαβίτσας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:57