search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:04
MENU CLOSE

Οφθαλμαπάτη ή πραγματικότητα; Σκύλος οδηγεί Μερσεντές(;) (Video)

13.04.2016 12:44
Οφθαλμαπάτη ή πραγματικότητα; Σκύλος οδηγεί Μερσεντές(;) (Video) - Media

 

Δεν πίστευε στα μάτια του 33χρονος οδηγός όταν είδε έναν… σκύλο να οδηγεί Μερσεντές στην περιοχή Cheshire της Βρετανίας. Ο Oliver Gee γυρνούσε σπίτι του από τη δουλειά, όταν με την άκρη του ματιού του είδε στο τιμόνι του διπλανού αυτοκινήτου το μικρόσωμο σκύλο.

Αμέσως είπε στο συνάδελφο και συνοδηγό του, Chris Lambert να φωτογραφίσει το θέαμα, αυτός όμως αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για οφθαλμαπάτη. Ο σκύλος καθόταν στα γόνατα του οδηγού και τα ακουμπούσε με τα μπροστινά του πόδια το τιμόνι.

Ο Oliver έγινε έξαλλος με την ανευθυνότητα, όπως είπε του οδηγού, καθώς μια λάθος κίνηση θα μπορούσε να προκαλέσει καραμπόλα, και μάλιστα σε ώρα αιχμής, στις 5 το απόγευμα. «Δεν ξέρω τι σκεφτόταν ο οδηγός. Στην αρχή εγώ και ο συνοδηγός μου γελάσαμε, αλλά μετά σκεφτήκαμε ότι αν ο σκύλος κλωτσούσε το τιμόνι, το αυτοκίνητο θα έπεφτε είτε πάνω μας, είτε πάνω σε άλλο όχημα.», λέει ο Oliver στη Daily Mail, που υποστηρίζει ότι ο οδηγός με το κατοικίδιο οδηγούσε με 80 έως 110 χιλιόμετρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:02