search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:36
MENU CLOSE

Με μαθητές στις κερκίδες ο τελικός του Κυπέλλου

15.04.2016 13:32
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Άρης στα ημιτελικά του Κυπέλλου! - Media
Το υφυπουργείο Αθλητισμού υπέγραψε την απόφαση για την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί ενώ ο τελικός μόνο με μαθητές.

 

Το Κύπελλο Ελλάδας ξαναρχίζει και θα ολοκληρωθεί κανονικά. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, υπέγραψε σήμερα την απόφαση επανέναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, σε συνέχεια της συμφωνίας που επιτεύχθηκε την προηγούμενη Τρίτη με τη FIFA, την UEFA και την ΕΠΟ.

Βάσει της απόφασης αυτής, που πρέπει να κοινοποιηθεί ως απόψε τα μεσάνυχτα στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία, η ΕΠΟ αποφεύγει την αποβολή της από τις διεθνείς ομοσπονδίες και παράλληλα η FIFA και η UEFA αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην προσπάθεια αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου, «γεγονός που συνιστά χρόνιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Κοντονή, οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα αποφασίσει η ΕΠΟ. Ωστόσο, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και ο τελικός με την παρουσία μαθητών χωρίς την έκδοση εισιτηρίων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:36