search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:01
MENU CLOSE

«Ψαρεύει» με… Κονσερβοκούτι η Ζωή Κωνσταντοπούλου στα Εξάρχεια

30.04.2016 12:03
«Ψαρεύει» με... Κονσερβοκούτι η Ζωή Κωνσταντοπούλου στα Εξάρχεια - Media

Στα Εξάρχεια αποφάσισε να στεγάσει το νεοσύστατο κόμμα της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και μάλιστα πάνω ακριβώς από ένα εστιατόριο με το όνομα «Κονσερβοκούτι».

 

Στα Εξάρχεια αποφάσισε να στεγάσει το νεοσύστατο κόμμα της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και μάλιστα πάνω ακριβώς από ένα εστιατόριο με το όνομα «Κονσερβοκούτι».

Το εν λόγω μαγαζί, στο οποίο συχνά-πυκνά πηγαίνει και η ίδια η πρώην πρόεδρος της Βουλής, μαζεύει αρκετή από τη νεολαία της περιοχής (αλλά και άλλων περιοχών).

Σύμφωνα μάλιστα με τον ΒΗΜΑτοδότη, δεν είναι λίγοι αυτοί που ανεβαίνουν στον πάνω όροφο είτε από περιέργεια για να δουν τα νέα γραφεία της Ζωής είναι για να γραφτούν ως μέλη είτε ακόμη να προσφέρουν εθελοντική εργασία.

Πάνω ακριβώς από το κονσερβοκούτι στα γραφεία της «Πλεύσης Ελευθερίας» οργανώνεται και η Νεολαία του κόμματος, την ευθύνη της οποίας έχει αναλάβει ο Δημήτρης Κομνηνός, γιος του ηθοποιού Λάκη Κομνηνού και της δημοσιογράφου Τζώρτζιας Κοντράρου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:59